FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Sîmbătă se vînd biletele pentru meciul cu U Craiova

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova vor fi scoase la vînzare sîmbătăt dimineaţa, la casele de tichete de la stadionul Municipal din Tîrgu Jiu.

Preţul unui bilet este de 20 de lei şi vor fi scoase la vînzare 1.000 de tichete, toate la peluză, în retsul arenei fiind abonaţi. Nu se vor putea cumpăra bilete pentru grupuri, fiecare persoană putînd achiziţiona doar patru tichete.

Casa va fi deschisă sîmbătă de la ora 9:00 pînă la ora 18:00, urmînd să aibă acelaşi program şi duminică, dacă stocul de tichete nu se va epuiza din prima zi. Nu vor fi comercializate bilete în ziua meciului!

La acest meci nu vor exista gratuităţi şi, deoarece este considerată o partidă cu grad maxim de risc, accesul copiilor sub 14 ani va fi permis doar în cazul în care aceştia vor fi însoţiţi. Accesul în tribune al posesorilor de bilete şi abonamente va fi permis de la ora 18:00.

Meciul Pandurii - U Craiova este programat luni, de la ora 20:00, în direct pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  03 Martie 2010, 12:44

HAI UNIVERSITATEA CRAIOVA! VREM VICTORIA! SUPORTERII TAI SUNT ALATURI DE TINE MAI ALES LA GREU, iti tine pumnii o fana a ta din Bucuresti care nu are absolut nici o legatura cu OLTENIA dar te iubeste asa cum isi iubeste MAMA.MULT NOROC si SUCCES!

 •  03 Martie 2010, 12:20

De , profita si ei de pe urma iubitorilor Stiintei . Pentru ca se stie ; pentru Stiinta faci orice si platesti oricat .

dragos60
dragos60  •  02 Martie 2010, 16:08

am abonament la, e mai comod asa...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close