FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Simbolul Rapidului merge în Cecenia! Pancu la Terek Groznîi!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Daniel Pancu va părăsi mâine dimineață cantonamentul din Elveția și se va întoarce în București pentru a-și negocia transferul la echipa rusă Terek Groznîi, nou-promovată în prima ligă, informează siteul oficial al clubului de sub Podul Grant. Directrul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu (prezent în cantonamentul de la Anzere), care a încercat să-l convingă pe Pancu, direct și prin intermediari, să rămână în Giulești, a declarat:

Din păcate, n-a mai fost posibil să-l oprim din drum. Foarte consistenta ofertă financiară a rușilor l-a dat totalmente peste cap. În primele două zile, aici, paracă nu i-a mai stat mintea decât la posibilitatea unui câștig cu mult mai mare decât i-am putut oferi noi. Inclusiv Peseiro a încercat să-l determine să nu plece, asigurându-l că joacă un important rol în strategia sa. Patronatul clubului a apreciat totuși că Pancu și-a făcut datoria mulți ani pentru Rapid și nu-i poate refuza această șansă de a câștiga bani frumoși, ținând cont și de vârsta lui. Și Pancone i-a mărturisit antreborului că, de data aceasta, alege cu mintea, și nu cu sufletul”.

Apreciind tot ceea ce a făcut Pancu pentru Rapid, conducerea clubului n-a avut nicio pretenție financiară în cazul acestui transfer.

Rămîi pe www.rapidisti.ro pentru a afla toate detaliile transferului simbolului din Giuleşti în Cecenia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  02 Iulie 2008, 22:39

a facut mult ptr Rapid Pancu..si macar o data face si conducerea ceva bun.oricum plecarea lui nu este de bun augur.el era antrenorul din teren. La varsta lui s-a gandit probabil la copii lui si la viitorul lor.Trebuie sa il intelegem.El mai joaca 2-3 ani dupa care il lasa puterile. FZRFZR Survivor_zxk

 •  02 Iulie 2008, 20:01

Panu este, din pacate, o mizerie de om. Iubeste Rapidul, exact la fel cum iubesc eu dinamo si steaua.

 •  02 Iulie 2008, 19:56

a devenit mos pancu cu baston cu tot ? ce zice zotta... si ce face. cum sa-i mai credem pe oamenii astia?.... si simbolul rapidului e dani coman nu pancu (nu sunt rapidist)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează