FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Voia fuziunea FCSB - CSA Steaua » Planul lui Apreutese, dacă l-ar fi convins pe Gigi Becali să-i vândă clubul

Simion Apreutese alături de Ilie Dumitrescu. Foto: specialarad.ro
Simion Apreutese alături de Ilie Dumitrescu. Foto: specialarad.ro

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 13:07 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 14:46

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că a purtat discuții cu omul de afaceri arădean Simion Apreutese pentru vânzarea FCSB. Acesta sponsorizează și CSA Steaua și ar dori fuziunea cele două echipe!

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. Ilie Dumitrescu l-a adus”, a dezvăluit Gigi Becali.

Omul de afaceri interesat de acțiunile FCSB este Simion Apreutese. Acesta figurează și ca sponsor al Academiei CSA Steaua, prin intermediul firmei sale, International Alexander Holding.

Florinel Coman a devenit cel mai bine plătit fotbalist din SuperLiga! „Uite, ca dovadă că sunt mulțumit de tine...”
FCSB
Florinel Coman a devenit cel mai bine plătit fotbalist din SuperLiga! „Uite, ca dovadă că sunt mulțumit de tine...”

Planul lui Simion Apreutese dacă bătea palma cu Gigi Becali: fuziunea CSA Steaua - FCSB

Așadar, dacă ar fi bătut palma cu Gigi Becali pentru a cumpăra FCSB, Apreutese ar fi devenit implicat financiar și la clubul din Liga 1, dar și la cealaltă entitate care-și asumă identitatea Stelei istorice, CSA Steaua.

Ce urmărește acesta? Surse din anturajul omului de afaceri susțin că Apreutese își dorește să existe o singură Steaua. Pozițiile de finanțator la FCSB, respectiv sponsor la CSA Steaua i-ar oferi pârghii de negociere în acest sens.

Probabilitatea ca Apreutese să cumpere FCSB este însă mică. Gigi Becali anunțase încă o dată că vrea să iasă din fotbal, dar a revenit, cum se preconiza, destul de repede asupra deciziei. Deja astăzi a anunțat că se gândește la titlu și o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor. 

Apreutese a propus și varianta de a deveni acționar minoritar, cu 20-25% dintre acțiunile FCSB, pentru care ar oferi 10 milioane de euro. 

Cine este Simion Apreutese, omul de afaceri interesat să cumpere FCSB

Voia fuziunea FCSB - CSA Steaua » Planul lui Apreutese, dacă l-ar fi convins pe Gigi Becali să-i vândă clubul

Simion Apreutese este fondatorul companiei de transport International Alexander Holding. Recent, acesta a reușit să își mărească semnificativ portofoliul.

A preluat și transportatorul de marfă Vio Transgrup, din județul Dâmbovița, iar în mai 2021 a dat și o lovitură pe plan internațional, cumpărând operațiunile din Cehia ale firmei Brandl, o companie din domeniul pieselor auto.

Cifra de afaceri anuală a companiilor deținute de Apreutese a fost de 200 de milioane de euro în 2021, potrivit Ziarul Financiar.

Vara trecută, Apreutese a încercat să cumpere clubul arădean UTA, împreună cu alți 3 investitori, dar tranzacția a picat în ultimul moment. Grupul interesat nu a mai ajuns la un acord cu numărul 1 din conducerea UTA, Alexandru Meszar.

VIDEO: Gigi Becali, despre vânzarea FCSB

Citește și: 

Dan Șucu a povestit negocierile „la sânge” pentru starul lui Hagi: „Am oferit 600.000 de euro”

L-au convins pe Becali » Două schimbări în primul „11” la FCSB pentru meciul cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
VardyParty
VardyParty  •  04 Mai 2023, 00:12

Apreutese: Ba Ilie, cat ma costa sa ma scoti si pe mine pe piatsa? Uite, ceva bani este, da' ce folos? CanCan NU, GSP NU, aia NU, ailalta NU. Pai si io ce fac?

Str82HeIL
Str82HeIL  •  03 Mai 2023, 21:57
Postat de 19sevilla86 pe 03 Mai 2023, 15:02

Ce om de afaceri poate fi ăla care se gândește măcar și vag la posibilitatea ca o echipe profesionista privata ca Steaua sa fuzioneze cu o anomalie a trecutului totalitar toxic ticălos tenebros așa cum este cazarma stalinistă a armatei si caricatura sa fotbalistică 2017? Cum sa negociezi fuzionarea cu o rămășița a sportului militarizat stalinist CSA, ultima din lumea democratica, din sportul profesionist mondial! Ce om de afaceri ar putea fi asta???

Bai sulica pana la urma care din ele are palmaresul?

bl0catu
bl0catu  •  03 Mai 2023, 20:25
Postat de retribution pe 03 Mai 2023, 19:26

pai Steaua din capul meu este Steaua din liga 1 a tuturor romanilor deci inclusvi si a lui apreoteasa asta. tibi iq 33 strikes back.

lol! steaua din capul tau e invers precum religia! nu e imaginatia celorlati,e a ta! cand ai prieteni imaginari esti, cazul tau, bun de ***! te-ai intrebat vreodata de ce cand unu care vorbeste singur e considerat *** in timp ce multi care vorbesc cu un barbos in ceruri sunt credinciosi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close