FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - GLORIA 4-0

Sinescu îl concurează pe Cornel Dinu: "Dincolo de caracterul echipei, nu putem să eludăm motivaţia extrinsecă" :)

Valentin Sinescu
Valentin Sinescu

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 22:28

Astra a cîştigat fără probleme confruntarea cu Gloria Bistriţa, scor 4-0, iar Valentin Sinescu a părut extrem de mulţumit de evoluţia elevilor săi.

Tehnicianul giurgiuvenilor crede că Gloria este o echipă în decrepitudine şi că nu poate să eludeze motivaţia extrinsecă a jucătorilor străini: "Am pronosticat acest rezultat, se întîlneau două echipe cu destine diametral opuse. Gloria este o echipă în decrepitudine, jucători care nu au un ţel, nu sînt mînaţi în luptă de un sentiment comun.

Noi sîntem pe un traiect ascensional, cu o miză în perspectiva imediată, aceea de a juca pe cel mai mare stadion al României. Sîntem o rara avis în peisajul acesta tern al fotbalului, peisaj dramatic pe alocuri. Asta a şi stat la baza performanţelor. Dincolo de caracterul jucătorilor, nu putem să eludăm motivaţia extrinsecă, mai ales în ceea ce priveşte jucătorii străini", a declarat Sinescu la DolceSport.

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (27)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  05 Decembrie 2012, 11:29
Postat de hristac pe 04 Decembrie 2012, 08:06

e ciudatel omul asta... cat timp echipa joaca si castiga,e ok !

Ciudatel? De ce? Pentru ca stapaneste limba romana mai bine decat 80% din populatia tarii? Sau pentru ca e antrenor si are rezultate desi nimeni nu-i dadea nicio sansa?

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Decembrie 2012, 13:33
Postat de sulheticul pe 04 Decembrie 2012, 10:36

Ma bucur cand ironia (e adevarat ieftina, dar care incerca sa reflecte atat norma gramaticala si ortografica cat si stilul de pamfletarie regasit in ziarele de sport) nu prinde la toti. Dar daca ai incercat totusi, rogu-te a citi pamfletul meu respectand ortografia mea! Si poate (?) vei intelege...

Ei... ți-ai găsit! Nu e nici o șansă.

blaustein
blaustein  •  04 Decembrie 2012, 11:40

:(( sa vina Ilie Stan la microfon!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează