FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Singur in parc

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 august 2007 00:00

Din cauza golului incasat de la Park, de la 45 de metri, Daniel Tudor a pierdut lotul pentru meciul cu Otelul. Gafa teribila de la torpila sud-coreeanului Park l-a costat scump pe Daniel Tudor (33 de ani). Pentru golul primit de la 45 de metri in meciul cu "U" Cluj (1-1), antrenorul Marius Lacatus a decis sa nu-l includa pe portar in lotul pentru partida de miine cu Otelul.

Tehnicianul va miza la Galati pe Mirne si Hutan. "Nu era corect fata de ceilalti doi portari, sa fie lasati acum pe dinafara. E normal ca, la experienta lui, sa fie nemultumit ca nu joaca, dar sint convins ca va avea o reactie pozitiva", a explicat decizia Lacatus, care l-a dat exemplu pe Mirne: "L-am vazut concentrat la antrenamente, desi nu a fost in lot pentru meciul cu U Cluj. Sper ca Tudor sa inteleaga, asa cum a facut-o si la sfirsitul campionatului trecut, ca nu are nimeni nimic cu el".

Daniel Tudor a marturisit ca a fost afectat de hotarirea tehnicianului: "Eu mi-am asumat intreaga raspundere dupa acel <<semi-esec>>, pentru ca din cauza mea echipa nu a cistigat. Nu stiu daca a fost prea dura aceasta decizie, de a nu fi inclus in lot, nu vreau sa comentez pentru ca nu vreau sa intru in polemici cu antrenorul. Sint foarte suparat. Mi-a fost foarte greu, dar cel mai mult m-a durut fata de suporteri. Dupa aceea am revenit si am aparat in continuare, chiar am avut citeva interventii salvatoare, dar, stiti cum e, la noi, la portari, orice greseala se vede si cind gresesti, toata lumea sare sa te critice".

Tudor a suferit o comotie in meciul cu Dacia Mioveni si regreta ca a nu a ascultat sfatul medicilor care i-au recomandat sa nu forteze Foto: Ioan Tasi

"Am inteles ca nu o sa imi ia capul, dar au inceput cu miinile", Daniel Tudor

Inca 2 ani de contract
Daniel Tudor si-a prelungit in vara contractul cu UTA pe doi ani. Tudor dorise initial sa paraseaca echipa, dezamagit ca nu ma jucase in finalul sezonului, dupa ce fusese suspectat ca a incasat intentionat un avertisment pentru a nu evolua runda urmatoare la Ceahlaul. Tudor a pierdut si banderola de capitan, jucatorii alegindu-l in vara pe Cristian Todea ca lider al vestiarului.

Hora la Bac
Mijocasul echipei UTA, Ioan Hora, a fost invoit de antrenorul Marius Lacatus, de la sedinta  de pregatire de joi dimineata pentru a sustine examenul de bacalaureat la Liceul Sportiv din Arad. Hora a lipsit la sesiunea de vara din cauza ca se afla in cantonament cu echipa. (Liviu Munteanu)

Pa, Frasi!
Marius Lacatus a anuntat ieri ca nu s-a renuntat la aducerea mijlocasului Cornel Frasineanu. "Cred ca pina la urma se va ajunge la un numitor comun. Au fost la mijloc mici neintelegeri de ordin financiar", a spus "Fiara". Presedintele Nicolae Bara a negat insa intelegerea. "Nu mai discutam cu Frasineanu, s-a terminat", a spus Bara.

"Sa marcam"
Antrenorul Marius Lacatus a declarat ca UTA trebuie sa marcheze la Galati pentru a obtine macar un punct. "Ne asteapta un adversar care marcheaza mult, dar care si primeste goluri multe. De acest lucru va trebui sa pofitam si noi, pentru ca, daca nu inscriem, va fi greu sa plecam de la Galati cu puncte. Sper ca jucatorii sa inteleaga ca daca nu renuntam la greselile colective sau individuale, e greu sa obtinem rezultatele dorite", a spus "Fiara".

Mediatorul
Marius Lacatus a aflat ca Adrian Drida, revenit dupa trei ani la UTA, a avut un conflict cu o parte din fanii aradeni. "O sa port o discutie cu el pe aceasta tema. Sper sa inteleaga ca anii au trecut, nu mai e un copil si isi va atrage suporterii de partea lui prin ceea ce face pozitiv pentru echipa", a spus antrenorul. Drida nu a fost inclus in lotul pentru partida cu Otelul. Altfel, Cosmin Pascovici nu s-a inteles cu Farul si a revenit la Arad. Lacatus a renuntat la Pascovici si Codreanu, care trebuie sa-si gaseasca echipa pina pe 31 august, in caz contrar urmind sa se pregateasca separat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează