FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

Sînmărtean, dezamăgit de anul 2012: "Sînt mulţumit şi nu prea"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 20:56

Lucian Sînmărtean va petrece sărbătorile alături de familie, pe care nu a mai văzut-o de mult timp, dar nu este pe deplin mulţumit de evoluţia sa din acest an.

Lucian Sînmărtean (32 de ani) a plecat direct la Bistriţa, pentru a fi alături de familie, pe care nu a mai văzut-o de ceva timp. El şi-a propus să petreacă de Crăciun împreună cu soţia şi fetiţă, neavînd programată nicio ieşire extravagantă în străinătate.

"De sărbători voi petrece în familie. E singurul lucru care mi-a lipsit cît am fost la echipă", a spus Sînmărtean. Jucătorul Vasluiului crede că echipa sa putea obţine rezultate mult mai bine, însă locul trei ocupat după prima parte de campionat este unul onorabil.

"Sînt mulţumit şi nu prea de ceea ce am realizat în tur. Cu cîteva sincope, cred că echipa a încheiat prima parte pe un loc onorabil, cu şanse mari să revenim în partea a doua. Sînt convins că în retur va fi foarte bine", a mai spus mijlocaşul galben-verzilor.

De la 2013 aşteaptă să fie sănătos şi ferit de accidentări: "În plan personal, sper să fiu sănătos, şi eu şi familia mea, iar pe plan profesional sper să termin campionatul cu FC Vaslui cît mai sus. Că va fi locul I ori locul doi, important e să fie mulţumitor pentru toată lumea".

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează