FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Sînmărtean: "E normal să crească pretenţiile şi să ne dorim titlul"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Mijlocaşul Lucian Sînmărtean consideră că moldovenii se pot gîndi la tilul cu un antrenor cu nume important, Juan Ramon Lopez Caro.

 

"E normal să se dorească titlul şi să se mărească pretenţiile după ce sezonul trecut am jucat finala Cupei României şi am ocupat locul 3. De asta fost adus un antrenor foarte important, care ar putea veni cu cîţiva jucători. Şi pentru noi jucătorii este important să avem astfel de obiective şi să reuşim să le îndeplinim", a spus Sînmărtean.

"Fotbalul are aceeaşi limbă, iar Lopez Caro va veni cu ceva plusuri, cu o altă tactică de joc, însă cred că avem ce să învăţăm de la un antrenor care a pregătit Realul. Nu avem de ce să fim speriaţi, chiar dacă ar veni cu alţi jucători. Trebuie să muncim să demonstrăm că merităm să jucăm. Eu am să continui să mă pregătesc la fel ca pînă acum", a continuat Sînmărtean.

Fotbalistul consideră că Steaua va fi mult mai puternică în acest an prin venirea lui Victor Piţurcă: "Nu vreau să vorbesc despre ceea ce se întîmplă în curtea altora, dar Piţurcă este un tehnician cu personalitate. Şi sezonul trecut Steaua a fost o echipă echilibrată, incomodă, o formaţie care a creat probleme".

Revenit la antrenamente mijlocaşul nu are probleme cu greutatea. "Sînt atent la alimentaţie, iar în vacanţă am făcut mişcare", a spus Sînmărtean.

Mîine dimineaşă galben-verzii vor efectua vizita medicală la Iaşi, iar sîmbătă vor pleca într-un cantonament în Austria pînă pe 5 iulie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  17 Iunie 2010, 23:25

ONE LOVE FOREVER!!! EVENTUL LA VASLUI!!! FORTZA VASLUI!!!! RESPEKT

alpin
alpin  •  17 Iunie 2010, 22:36

Desi imi place mult CFR Cluj, cred ca Vasluiul de azi e prim favorit la titlu! Acum au si antrenor. Ca echipa aveau si in campionatul recent incheiat dar, din nefericire pentru ei, l-au avut pe Lacatus ca antreprenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează