FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CFR CLUJ 1-1

Sînmărtean îi răspunde lui Porumboiu: "Nu ştiu dacă a văzut că am fost fundaş stînga cu CFR şi m-am şi accidentat"

Lucian Sînmărtean s-a accidentat din nou în timpul partidei cu CFR Cluj
Lucian Sînmărtean s-a accidentat din nou în timpul partidei cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 12:31

Lucian Sînmărtean, mijlocaşul lui FC Vaslui, a explicat evoluţiile sale mai slabe din ultimele meciuri.

Cel mai bun jucător român din Liga 1 în sezonul trecut, conform Anchetei din Gazeta Sporturilor, a fost pus la zid de Adrian Porumboiu după egalul cu CFR Cluj, scor 1-1. "Dacă nu mai vrea sau dacă nu poate, să plece!"

"Sînt părerile patronului. El plăteşte, el vorbeşte. Eu nu pot să fac decît să-mi revin şi să demonstrez pe teren. Nu ştiu dacă domnul patron a văzut că am jucat fundaş stînga. E mai greu să fac diferenţa pe ultimii 30 de metri de acolo.

N-am jucat niciodată fundaş. Am încercat să fac tot posibilul să joc cît mai bine. În plus, am avut o ruptură fibrilară la meciul cu Dinamo. Am făcut tratament şi am riscat cu CFR-ul. A recidivat şi acum aştept rezultatele unui RMN", a explicat Lucian Sînmărtean la sportro.

"Nu-i uşor să-i explic soţiei ce apare în ziare"
Apoi a vorbit şi despre problemele apărute familie, după ce în tabloide s-a vehiculat că ar avea o amantă.

"Nu e o situaţie plăcută pentru familia mea ce apare prin presă. Sînt probleme în relaţia cu soţia care apar din această cauză, pentru că nu e uşor să explic aceste lucruri. Nu cred că mă afectează pe teren. Sînt destul de matur", a spus Sînmărtean.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
akcent83
akcent83  •  05 Aprilie 2012, 22:50
Postat de misucfr pe 04 Aprilie 2012, 14:03

Ptr. ewwe: La tine vorbeste frustrarea.

Frustrarea lui venind de la faptul ca CeFuRa au o echipa care nu leaga 2 pase ori ca nu e sustinator a echipei ungurilor?Ori te-ai trezit vorbind si tu ca sa nu taci din gura?Sanmartean nu va juca la echipa ungurilor pentru ca ungurul sef nu plateste 2 mil de euro pe el ;)

misucfr
misucfr  •  04 Aprilie 2012, 14:03

Ptr. ewwe: La tine vorbeste frustrarea.

icostin66
icostin66  •  04 Aprilie 2012, 13:41

Fara Sinmartean Vasluiul este o echipa anonima! Dar explica-i asta lui Mos Balega...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează