FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sînmărtean s-a enervat: "Transferul la Steaua a fost apă de ploaie, doar Becali a insistat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 14:40

Lucian Sînmărtean părea foarte aproape de un transfer la Steaua la finalul sezonului, dar condamnarea lui Gigi Becali a dat peste cap toate tratativele patronului stelist cu Adrian Porumboiu.

Mijlocaşul Vasluiului ştie de ce nu a mai ajuns la Steaua: "S-a vorbit prea mult de o plecare la Steaua. Sînt la Vaslui, mi-am dorit să rămîn aici şi nu am avut niciodată dorinţa de a pleca la Steaua. Cu problemele domnului Becali, cred că un eventual transfer al meu la Steaua a fost mai mult apă de ploaie. Probabil că patronul a insistat foarte mult şi mai puţin restul. Aici am linişte şi în plan sportiv, şi în cel financiar. Vreau să fac performanţă un an de zile, după care voi şti ce am de făcut. Un pas spre Steaua nu era o prioritate pentru mine".

Mai mult, Sînmărtean consideră că roş-albaştrii pot fi opriţi în campionatul viitor: "Vorbim prea devreme de un event al Stelei. Cred că le va fi foarte greu, acum toate echipele încep să citească jocul lor, fiecare se va organiza altfel, îşi va dori să o învingă. Noi trebuie să ne concentrăm foarte bine, ne trebuie continuitate în rezultate. Steaua va rămîne în lupta pentru titlu, fiindcă a demonstrat că are calitate. Ne mai luptăm noi, CFR, Dinamo cred că mai puţin, pentru că are o echipă de tineri. Mai sînt Astra şi Petrolul, care au jucători foarte buni. Sînt echipele care în fiecare an ne-am luptat pentru primele locuri"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
kulcsar
kulcsar  •  22 Iunie 2013, 20:30

Si de ce s-a enervat sanmartean? ca n-a ajuns la Steaua? Mai ales ca dupa retragerea tractoristului ,fc vaslui, s-ar putea sa ajunga la un moment dat in situatia rrapidului si el muritor de foame?

ticbis
ticbis  •  22 Iunie 2013, 20:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mai corect ar fi sa spui "a fost cel mai tehnic jucator din Romania".

daniels7714
daniels7714  •  22 Iunie 2013, 19:18
Postat de supereduardo10 pe 22 Iunie 2013, 17:08

exista nea gigi care a luat zeci si zeci de jucatori chiar echipe intregi precum urziceni a data spagi in stanga si in dreapta si-a facut sateliti precum buzaul unde jucau tantalai ca Bunca :)) colac pste pupaza abea a luat 2 campionate , primul ciordit pe fata si a ajuns la jilava ii place mai mult numele de fc jilava cu bezele peste gard de la uefa timp de 3 ani :))Comentariul tău...

asta e adevarat la prima vedere , numai ca Steaua a iesit in profit prin rezultatele obtinute in grupele uefa , bilete , drepturi tv etc asa ca l-a facut pe creditor cu bani !!! in timp ce adevarata problema daca e sa vb de bani e la voi unde a fost un dezastru financiar total !!! nu stiu de ce te mai bagi in seama tinand cont ca rapidul vostru a ajuns o amarata de DREZINA CU PEDALE :))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează