FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - OŢELUL 1-0

Sînmărtean şi Wesley au fost "diavoli roşii" pentru campioni » FC Vaslui - Oţelul 1-0

Wesley a marcat singurul gol al meciului +6   FOTO
Wesley a marcat singurul gol al meciului

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 20:01

FC Vaslui a învins Oţelul pe teren propriu cu 1-0. Golul a fost marcat de Wesley în minutul 11.

În minutul 3 al partidei, fanii Oţelului au aruncat cu torţe în teren, iar antrenorul Dorinel Munteanu a încercat să-i calmeze pe fani. Suporterii gălăţenilor au fost evacuaţi de pe stadion.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

 

Echipa lui Viorel Hizo a dominat clar Oţelul în prima parte.

Sînmărtean a fost din nou creierul din echipa Vasluiului. A creat faza din care Wesley a deschis scorul, servit de o centrare în faţa porţii a lui Milisavljevici. Adailton(31) şi Sînmărtean(24) au încercat să-i pună probleme lui Brăneţ, dar şuturile lor au fost blocate de fundaşii gălăţeni.

Brăneţ a scos greu şutul puternic al lui Sînmărtean şi a evitat ca vasluienii să se desprindă. Portarul Oţelului a salvat şi la reluarea cu capul a lui Wesley, servit excelent de Sînmărtean(40).

Wesley a ratat din nou ţinta, din pasa aceluiaşi Sînmărtean(59). Echipa lui Dorinel a echilibrat jocul în ultimele 20 de minute. Pena a trecut aproape de egalare cu două lovituri de cap în interval de două minute(69,71).

Căpitanul brazilian al Vasluiului l-a enervat din nou pe Hizo cu o ratare incredibilă. L-a ţintit pe Brăneţ din doar 3 metri(82). Papp a primit două galbene în 7 minute şi a fost eliminat în ultimul minut de joc. Oţelul n-a reuşit să profite de oboseala vizibilă a vasluienilor şi a plecat învinsă.

După această victorie a Vasluiului, echipa lui Hizo a urcat pe locul 4, la egalitate cu U Cluj, 27 de puncte. Oţelul lui Dorinel a coborît pe 8, avînd acelaşi număr de puncte cu Steaua. Înaintea derby-ului cu Dinamo, roş-albaştrii au 25 de puncte.

Vezi mai jos o galerie foto de la Vaslui - Oţelul

ECHIPELE DE START:
VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Pavlovici, Gladstone - Adailton, Wesley, Sînmărtean, Temwanjera
Rezerve: Puia, Zmeu, Bello, Balaur, Gerlem, R. Costin, Jovanovici

OŢELUL: Brăneţ -  Rîpă, Perendija, S. Costin, Sălăgeanu - Filip, Giurgiu - Iorga, Viglianti, S. Ilie - Pena
Rezerve: Grahovac, G. Paraschiv, Antal, Punosevac, Frunză, Benga, Ibeh

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (78)
ewwe
ewwe  •  07 Decembrie 2011, 08:55
Postat de krinos pe 04 Decembrie 2011, 21:31

De ce e razboiul(ca altfel nu vad cum i-as spune, dupa reactii) asta cu Otelul? N-am urmarit anul trecut meciurile din campionat. Inteleg ca nu meritau. Dar cine merita?

timisoara

lysergide
lysergide  •  05 Decembrie 2011, 00:27
Postat de sundancekid67 pe 04 Decembrie 2011, 20:22

Gata bre scoateti sholdoveii astia de aici ca nu intereseaza pe nimeni . Trimite-ti-i la subsolul paginii sau in dreapta mai la margine .

FAS.....FAS....FAS.Vezi ca rasufla butelia.

schustysb
schustysb  •  04 Decembrie 2011, 23:17

nu mai dramatizati atata, uitativa la Villarreal sa vedeti ca ei stau la fel ca Otelu adica cu 0 puncte si nu putem compara bugetul celor 2 net superior celor de la Villarreal

Vezi toate comentariile (78)
Comentează