FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

"Sînt jucători de la Steaua şi Dinamo care prezintă interes pentru străinătate" » Despre cine vorbeşte Victor Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 16:27

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua a însemnat şi un prilej bun pentru scouterii cluburilor din străinătate să urmărească jucătorii celor două formaţii.

Agentul Victor Becali, cel care impresariază foarte mulţi stelişti şi dinamovişti, a anunţat interesul cluburilor din afară şi a dezvăluit doi dintre fotbaliştii doriţi: "Sînt cîţiva jucători de la Steaua care prezintă interes pentru cluburi din afară, iar la Dinamo sînt doi.

La Dinamo prezintă interes Nica, dar nu joacă, iar de Alexe întreabă lumea dacă joacă mijlocaş stînga sau atacant. Oamenii sînt nedumeriţi, nu ştiu ce joacă", a comentat Becali la Dolcesport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  14 Mai 2013, 18:28
Postat de terminatorul2 pe 14 Mai 2013, 17:15

Joaca pivot cand ataca in haita : )))))

si sa scris ca vrea eintracht sa dea 4 mil pe el ::))))

ciur
ciur  •  14 Mai 2013, 17:34

Joaca cu bilutele lui frate-tu, ala mafiotul...! Si daca intreaba lumea ce joaca inseamna ca il si vor??? Maah dar prosti sunteti ca va uitati in gura la analfabetul asta...

terminatorul2
terminatorul2  •  14 Mai 2013, 17:15

Joaca pivot cand ataca in haita : )))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează