FOTBAL  »  Superliga  »  DEBUT

“Sînt pregătit!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Mijlocaşul slovac Balasz Bolbely, adus de la Artmedia Bratislava, va debuta duminică, într-un meci oficial pentru Poli, contra Pandurilor Tîrgu Jiu

Balasz Borbely a fost adus la Poli pentru a-l suplini pe Alexa, ajuns la limita cartonaşelor galbene. Concurentul său direct s-a accidentat însă în jocurile de pregătire, lăsîndu-i cale liberă slovacului în primul 11. Mijlocaşul defensiv de 28 de ani, care a jucat cu Artmedia în Liga Campionilor, spune că e pregătit de meciul său de debut, cu gorjenii.

- Balasz, are Poli, în acest moment echipă de cupe europene?
- Este greu să răspund în acest moment, pentru că încă nu am văzut celelalte echipe din campionat. Ştiu sigur însă că avem jucători de foarte bună calitate.

- Ai jucat în Champions League. Ce simte un fotbalist cînd ajunge acolo?

- E greu de descris în cuvinte ce simţi, trebuie să trăieşti din teren un astfel de meci. Toată lumea ştie însă ce înseamnă jocurile din Liga Campionilor. E devreme să vorbim acum despre Poli şi Champions League în aceeaşi frază. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să rămînem concentraţi. La anul, cine ştie?

- Primul meci al tău e cel cu Pandurii. Eşti pregătit?
- Da, eu sînt pregătit. Nu mai am nici o problemă în acest moment. Sînt gata de joc din toate punctele de vedere. Primul meci este întotdeauna dificil, dar depinde doar de noi. Nu îi cunoaştem foarte bine, dar probabil ne vom uita la mai multe
casete pînă duminică.

- Cum e Timişoara?
- E chiar mai frumos ca la Bratislava. Merg mult prin oraş şi văd mulţi tineri, studenţi, cărora cred că le place mult fotbalul. Am tot ce îmi trebuie aici, pentru a fi liniştit şi a mă concentra doar la fotbal.

- Poli a suferit mult, în tur, în apărare.

- Da, am auzit şi eu acest lucru. Poate şi acum mai avem nevoie de puţin timp. Faza defensivă trebuie făcută de toată echipa şi asta trebuie să întelegem toţi. Cred însă că va fi bine, pentru că avem un antrenor care se implică foarte mult să rezolve această situaţie.

- Ţi-ai făcut prieteni la Poli?
- Mă înţeleg foarte bine cu “Lionel” Ganea. Am discutat mult cu el şi-a ajutat să mă integrez rapid. Cum a jucat în Germania, dialogul intre noi a fost mult mai uşor. “Lionel” mereu pus pe glume, dar e un băiat extraordinar.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
 •  23 Februarie 2008, 18:51

NUMELE LUI E BALAZS SI NU BALASZ!!! MA GANDESC CAT DE CREDULI PUTETI FI DACA NU SUNTETI IN STARE SA SCRIETI MACAR UN NUME CORECT!!! ESTE EXACT CUM ATI SCRIE BECILA IN LOC DE BECALI!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close