FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 16 / LAZIO - DINAMO, AZI, 21:45, PRIMA TV

"Sint roboti"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Zicu a apreciat automatismele jucatorilor laziali, dar spune ca romanii pot fi eliminati

Ianis Zicu s-a mai batut cu lazialii. In perioada 2004-2005, cind internationalul de 23 de ani al "ciinilor" a evoluat pentru Parma. Acum situatia s-a schimbat, nu mai e o lupta de Serie A, ci una pentru un loc in grupele Champions League. Iar unul dintre visele neimplinite ale machedonului este acela de a evolua in cea mai importanta competitie europeana la nivel de cluburi.

- Ianis, cit de importanta este dubla confruntare cu Lazio?
- E simplu: de meciurile cu italienii poate depinde tot restul sezonului. E o lupta de totul sau nimic. Acum nu se mai vorbeste de determinare, o avem deja. Ce poate fi mai frumos decit grupele Ligii?

- De ce depinde tot sezonul de aceste meciuri?
- Daca ne vom califica, ne va merge din ce in ce mai bine si cred ca asta ne va ajuta sa cistigam din nou campionatul. Am avea un moral si mai puternic, dublat de forta oferita de calificare. Moralul ne-ar fi serios afectat de esec.

- Care sint sansele reale ale lui Dinamo?
- 50 la suta. Ca si Lazio. In ultima perioada fotbalul romanesc a crescut foarte mult, se poate compara cu cel italian.

- Ati studiat deja primele casete cu jocul lazialilor. Cu ce te-au impresionat?
- In primul rind, echipa italiana nu are individualitati. Toti jucatorii sint foarte valorosi ca si grup. Au automatisme, sint ca niste roboti. Fac si presing, joaca din prima, stiu cind sa schimbe jocul. Echipele italiene au 3-4 lucruri pe care le fac mereu, iar daca le reuseste o data sint foarte multumite. Dar eu cred ca vom fi pregatiti la ora meciului. Nea Mircea Rednic ne-a oferit suficiente idei despre cum trebuie abordata partida de la Roma.

"Putem invinge la Roma. Daca nu am gindi pozitiv, de ce sa ne mai prezentam? Dinamo e campioana Romaniei si, in afara lui Inter, Milan, Juve si Roma, toate formatiile italiene sint de eliminat. Deci, si Lazio"
Ianis Zicu

"Ar fi mai important sa marcam la Roma decit sa nu primim gol, pentru ca acest lucru va ingreuna situatia lui Lazio"
Ianis Zicu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează