FOTBAL  »  Superliga  »  

Siteul fanilor lui Poli "spart" de dinamovisti

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Un fan dinamovist a "spart" siteul suporterilor Politehnicii Timisoara (www.fcu poli.com) si a trimis, la ora 5:35, un newsletter in care ii indemna pe suporterii violeti sa cinte referenul galeriei alb-rosilor: "Fie vreme buna, fie vreme rea, ciini pina la moarte si dincolo de ea".

Mesajul se incheia sacadat "DI-NA-MO! DI-NA-MO!" si continea si un PS: "Nu v-am facut mult damage pe-aici. Pentru ca am fost cuminte sa va aud cum strigati toti in cor DI-NA-MO !!! ;)".

Timisorenii au intervenit in jurul orei 8:35, retrimitind la rindul lor un mail fanilor: "Ne cerem scuze pentru eventualele mesaje nedorite primite. A avut loc un incident de securitate. Lucrurile au reintrat in normalitate. HAI POLI!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
 •  11 Februarie 2008, 13:13

ma tavalesc de ras de cate ori citesc despre "civilizatia" timisoarei. debordeaza de civilizatie, pe internet si nu numai. la fel de jegosi ca orice alt oras din romania.

 •  08 Februarie 2008, 18:24

pot sa intre pe site si in mod civilizat pt.ca in timisoara s-a pus in practica mai repede civilizatia.Daca spargea sit-ul unei banci cu renume din lume atunci il intelegeam dar asa...nu,cel mult a dat dovada de incultura,in lumea animalelorrivalii se respecta,suporterii au ajuns mai rau decat animalele sa nu zic decat ...cainii

 •  08 Februarie 2008, 17:20

dar Poli nu e in B?? asta noi stim ca e Fulgerul Bragadiru! No hai Fulgerul! :D ce ratati timisorenii...dar tot mvie dinamo prefer

Vezi toate comentariile (32)
Comentează