FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situația de la Dinamo îl lasă rece pe Florin Răducioiu: „Nu mai pot să accept așa ceva”

Florin Răducioiu +18   FOTO
Florin Răducioiu

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 08:50 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 09:37

Florin Răducioiu (50 de ani), atacant la Dinamo între 1985 și 1990, a comentat situația din prezent a „câinilor roșii”.

Dinamo trece prin momente delicate atât din punct de vedere sportiv, cât și la nivel financiar. Echipa lui Cosmin Contra a ajuns la 5 înfrângeri consecutive și ocupă penultimul loc în Liga 1, iar în tot acest timp noii șefi ai echipei întârzie să aducă banii promiși. Răducioiu spune că nu mai poate să accepte să o vadă pe Dinamo luptând pentru evitarea retrogradării.

Florin Răducioiu: „O agonie care se prelungește”

„Am crezut că vorbim despre un new Dinamo, o nouă eră a lui Dinamo, dar nu este aşa. Vreau să cred că lucrurile vor fi din ce în ce mai clare. Deja suntem într-o situaţie complicată, să ne batem să nu retrogradăm, ar fi al 3 lea, al 4 lea an... lamentabil. O agonie care se prelungeşte şi nu mai pot să accept aşa ceva, ca dinamovist, sunt foarte dezamăgit, dar hai să mai aşteptăm până se va termina anul acesta, să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Fostul mare atacant a transmis un mesaj pentru Dănuț Lupu, altă emblemă a lui Dinamo. Lupu s-a infectat cu COVID-19 și este internat în stare gravă. „Ne-am bucurat de multe succese la Dinamo, am şi plâns pentru înfrângeri. Mi-e drag Dan, întotdeauna a fost un tip extravagant, îi transmit multă sănătate şi să se însănătoşească cât mai repede”, a spus Răducioiu.

VIDEO. Totul despre Dinamo - Astra, următorul meci al „câinilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Haos la Dinamo: spaniolii vor să fugă! Cortacero și oamenii lui caută soluții ca să plece de la club

Ce avere ar trebui să aibă șefii lui Dinamo ca să susțină clubul? Un doctor în economie dă verdictul: „Asta e suma ce trebuie să o aibă Cortacero în cont”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  12 Noiembrie 2020, 10:43

Si daca nu mai poti sa accepti asa ceva, ce faci? Nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close