FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 2-1

Situația dificilă prin care trece Bogdan Bucurică » Claudiu Niculescu: „Lucrurile sunt grave. A fost operat la coloană după un accident de mașină”

Bogdan Bucurică, dreapta
Bogdan Bucurică, dreapta

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 22:44

Jucătorii și antrenorul lui FC Voluntari, Cristiano Bergodi, i-au dedicat victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, lui Bogdan Bucurică, fundașul în vârstă de 33 de ani.

Până astăzi nu s-a știut exact de ce Bucurică n-a mai apărut în lotul ilfovenilor, însă Claudiu Niculescu, fostul antrenor de la Voluntari, vine cu o posibilă explicație.

„Mi-e teamă să nu dau informații eronate. Din câte știu, el a suferit un accident de mașină în iarnă. Am înțeles că a fost operat azi sau ieri la coloană. Știu că avea probleme grave. Acum mi se confirmă ce am auzit acum câteva săptămâni. Lucrurile sunt destul de grave dacă toți îi dedică victoria”, a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

„Vreau să îi dedicăm victoria lui Bucurică. Trece printr-o perioadă dificilă și sperăm să revină alături de noi”
Cristiano Bergodi, antrenor FC Voluntari


Bogdan Bucurică, foto stânga

15 meciuria prins Bucurică în acest sezon de Liga 1 pentru Voluntari

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

PROGRAM 2 PLAY-OUT

CLASAMENT PLAY-OUT

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează