FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situaţia e în continuare tensionată la Dinamo » Mulţescu rămîne! Ce nemulţumiri au fotbaliştii

Mulțescu i-a pus banderola pe braț, el i-o ia lui Matei! Cînd se va întoarce pe teren, Luchin va redeveni căpitan
Mulțescu i-a pus banderola pe braț, el i-o ia lui Matei! Cînd se va întoarce pe teren, Luchin va redeveni căpitan

Articol de - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 23:01

Mulţescu a revenit ieri asupra intenţiei de a demisiona, după o convorbire de două ore cu Negoiţă şi cu Anghelache.

Dinamo are, din nou, antrenor! Este vorba de Gigi Mulţescu, care a revenit ieri după-amiază asupra deciziei de a demisiona, intenţie enunţată duminică noaptea, după eşecul din Derby de România.

A fost o discuţie de două ceasuri cu Ionuţ Negoiţă şi cu Constantin Anghelache, iar părţile au ajuns la un acord pentru a continua relaţia. După întîlnire, tehnicianul de 61 de ani a mers la antrenament.

"Eram supărat"
"Nu-i anunţasem în nici un moment pe jucători că voi pleca. Îmi doresc foarte mult ca şi fotbaliştii să se alinieze la ceea ce vrea Dinamo, la performanţă şi la rezultate notabile. Şi eu, şi conducerea clubului avem răbdare în procesul de reconstrucţie. Îl aşteptăm şi pe Ţucudean la echipă, sperăm să se rezolve transferul său. De ce-am vrut să plec? Eram supărat după meci", a comentat Mulţescu ieri, după întîlnire.

"Să fie mai calm!"
Totuşi, în vestiar, atmosfera a devenit tensionată. Cel poreclit SMURD l-a criticat public pe Matei, după înfrîngerea cu Steaua, iar la cabine i-a certat pe jucători, şi la pauză, şi la final, pentru evoluţia contra roş-albaştrilor.

"Nea Gigi e temperamental, se aprinde repede, ar trebui să fie mai calm şi să discute cu noi. Mereu ne spune că sîntem de vină, ar fi mai util să dialogăm paşnic", s-au plîns unii fotbalişti. Un episod în pauza Derby-ului, care s-a auzit din hol. Mulţescu a strigat la elevii săi, iar Elton i-a transmis, prin Thicot, care a tradus: "Hai să fim calmi, să încetăm cu astea! Să jucăm fotbal pentru că fotbalul e bucurie, nu nervi!".

"Dojană părintească la Matei"
Faptul că l-a criticat pe Matei după meci - "A fost foarte slab Cosmin. Inexistent, altceva vreau de la un căpitan!" - n-a picat bine nici mijlocaşului, nici colegilor. "Dînsul, ca antrenor, ar trebui să ne apere, nu să ne dea în cap!", spun roş-albii.

"O să discutăm şi despre schimbarea căpitanului, pentru că e clar, căpitanul trebuie să fie un exemplu pe teren", a declarat Mulţescu presei după ce-a ieşit de la şedinţa cu şefii.

Ulterior, a explicat: "E o dojană părintească la adresa lui Matei. Eu l-am pus căpitan, fiindcă vreau să-l cîştig în interesul lui Dinamo. Eu vreau binele echipei şi-al jucătorilor".

Tehnicianul a precizat şi de ce este, uneori, vulcanic, în vestiar sau după partide: "Probabil că unii sînt supăraţi, dar trebuie să fie supăraţi în primul rînd pe evoluţiile lor. Cum altfel ar şti că joacă prost dacă nu le spui?! Eu sînt dornic să cîştigăm meciuri înaintea reconstrucţiei, vreau o reconstrucţie accelerată".

Negoiţă e bulversat
Negoiţă i-a solicitat ieri lui Mulţescu să se tempereze atunci cînd face declaraţii după meciuri, întrucît implică şi numele clubului. În noaptea de după Derby, cînd ziariştii l-au chestionat pe acţionar cu privire la subiectul anunţatei demisii a antrenorului, omul de afaceri a reacţionat: "Chiar nu-l mai înţeleg, serios. La Dinamo nu te ţine nimeni cu forţa! Dacă nu mai vrea, poate pleca!".

Ironici cu Steaua
Dinamoviştii încearcă să găsească şi lucruri pozitive în eşecul cu rivala. Negoiţă a declarat: "Ţinînd cont că aceşti jucători pe care îi avem sînt în creştere şi dacă sîntem constanţi pe proiectul pe care îl avem, în doi-trei ani sîntem peste Steaua, în condiţiile în care acest club mai face transferuri ca Adrian Cristea şi ca Piovaccari. Eu fac investiţii serioase, pe termen lung, am răbdare, că sînt tînăr".

"Vor veni şi alte meciuri cu o încărcătură psihică şi emoţională deosebită, aşa că vom încerca să jucăm din ce în ce mai bine şi să fim productivi, pentru a obţine victorii" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"Întinerirea lotului e un proces lung, dar vom continua. O să discut cu jucătorii, sper ca acest meci cu Steaua să-i maturizeze mai repede, să nu mai existe oscilaţii în randament" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"O să mai aducem nişte jucători pe posturile deficitare. Am discutat cu conducerea şi am hotărît împreună că sînt necesităţi. Nu doar simple doleanţe ale mele. Sper ca în zilele viitoare să se rezolve" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
reddog27
reddog27  •  14 August 2013, 04:47

baI MULTESCULE mai lasa-ne cu timpeniile si amenintarile astea,pina acuma ma luam de negoita,nu zic ca nu ai si tu dreptate..........dar mai lasa-le-n colo de iesiri de prost gust,cum pierzi cum demisionezi si esti un pachet de nervi.......bine ti-a transmis ELTON.........revino-ti bre.

fcgeo
fcgeo  •  13 August 2013, 21:44
Postat de radianu pe 13 August 2013, 12:56

Cu salarii de 2000 euro pe luna astea sunt rezultatele!

In cele 6 meciuri pierdute cu steaua toti aveau salarii doar de 2000?Iti spun eu ca-n celelalte 5 meciuri au fost salarii de 10000,de 12000,chiar de 18000 salariul pe care il avea Niculae,care era si cel mai mare.Nu salariile joaca ci jucatorii.Salariul trebuie sa fie recompensa primita in urma muncii prestate.Fiecare jucator stie pretul pentru care trebuie sa munceasca inca de cand semneaza contractul.Daca nu-i convine nu semneaza dar in moment in care a semnat trebuie sa stie ca pentru acei bani trebuie sa munceasca.Oricare dintre noi am vrea ca salariul nostru sa-l primim mergand la locul de munca doar in vizita.E mai usor asa,nu?Dar nu prea cred ca o sa se poata.Cineva trebuie sa muceasc

davidog05
davidog05  •  13 August 2013, 14:20
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 August 2013, 11:00

Pai cei mai slabi jucatori ai lui DINAMO in meciul cu oile au fost cei din "vechea garda". Exceptand GRIGORE care a jucat impecabil in acest meci, restul au fost pardaf. Matei extrem de slab, Curtean muci, Rus depasit ca in aproape 90 din partide....iar de Balgradean ce sa mai spun?!? Omul este MIOP sau mai pe romaneste CHIOR !

fain coment

Vezi toate comentariile (38)
Comentează