FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situația lui Dică la FCSB comentată de un alt antrenor: "E brutal ce se întâmplă! Se duce acasă și plânge!" + dezvăluiri despre cum a fost adus Daum în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 12:34

Ioan Sdrobiș deplânge situația în care a ajuns Nicolae Dică, actualul antrenor al FCSB-ului. Fostul antrenor recunoaște că a fost fan al fotbalistului Dică, dar e îngrijorat de situația în care îl pune acum Becali. 

"Mie mi-a plăcut Dică jucătorul, dar ce se întâmplă de când e el acolo antrenor e haotic. E brutal cum se intervine peste meseria lui.

Copilul ăsta se duce acasă și plânge când ajunge în momente penibile în care îl pune Becali. Ia-l pe ăla, bagă-l pe ăla.

Mai bine să-l dai afară decât să-i faci așa ceva", a zis Ioan Sdrobiș la ProX. 

...despre Daum și Contra: "Venirea lui Daum a fost un cadou al lui Burleanu pentru marele Iohannis de la Sibiu. A fost adus când avea niște probleme personale mari de tot. Îl cunoșteam bine. Păi îl comparăm vreodată pe Daum cu Pițurcă? Mă refer pentru fotbalul românesc!

Cu Contra să avem răbdare, îi cer doar să fie original. Să nu-l mai copieze pe Simeone. Și cum se îmbracă și cum sare pe bancă pe acolo. Cred că-l urmărește pe casete". 

Citește și:  Ioan Sdrobiș, reacții spumoase despre Florinel Coman și Ianis Hagi: "Un talent ieșit din comun, dar cred că se irosește"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
apollon
apollon  •  28 Septembrie 2018, 16:41

Spune nene cum a fost Daum facut cadou lui Johannis. Pai da detalii nu arunca pisica-n balta cu pesti fara sa spui mai mult din ce stii. I-ai ridicat mingea la fileu lui Ovidiu Ioanitoaia. Iar face o compunere despre Daum. Ziarul asta are temelia construita pe bârfe, defaimare, denigrare si minciuni. Gigismele si MeMismele au loc în cosiliul permanent, nu trebuie mentionati în enumerare.

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  28 Septembrie 2018, 16:09

nenea asta-i ramolit rau sau un pesedist neghiob. ce treaba are Iohannis cu fotbalul?

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  28 Septembrie 2018, 16:07
Postat de valeri.gazzaev. pe 28 Septembrie 2018, 15:32

Normal ca plange. Antreneaza clona fc fcsb (nu e Steaua)

il vrei la fc r, clona ipostoare pesedista a radidului decedat in 2014? Respect Turnu Magurele

Vezi toate comentariile (4)
Comentează