FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Situația lui Marco Dulca, analizată de tatăl său: „Dacă pleacă de la FCSB înseamnă că e slab! Nu se pune problema să se întoarcă la Chindia”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 21:30

La începutul lunii august, Marco Dulca a fost transferat de la Chindia la FCSB. Clubul lui Becali a plătit pentru transferul acestuia suma de 250.000 de euro, clauza de reziliere a contractului mijlocașului. În emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Cristi Dulca, a vorbit despre situația fiului său la FCSB.

- Fiul tău, Marco, a urmat același drum ca tine, fotbalul.
- A crescut de la 15 ani la un club de Premier League și acolo s-a dezvoltat. În trei ani a pus opt kilograme de mușchi pe el! Aici e secretul, ca în perioada junioratului să ai o evoluție foarte bună și să ai condițiile necesare pentru a face performanță.

- Apoi de ce se strică ceva? Uite-te la Man, la Pușcaș...
- Acum 20 de ani aveam fotbaliști care evoluau la Real Madrid, Barcelona, Valencia. D-asta!

- Care e situația lui la FCSB?
- E sub contract și nu se pune problema să se întoarcă la Chindia. Este foarte puternic din punct de vedere psihic. I-am spus și știe și el că trebuie să muncească, să se impună. Știam unde merge! La FCSB este mereu presiune și eu i-am spus că dacă el consideră că nu e în stare să facă față, mai bine nu acceptă. A spus că-și dorește să se impună și am mare încredere în el.

- E presiunea pusă de patron mai mult.
- Trebuie să muncească, e profesionist, să-și vadă de treabă.

- Dacă nu-l mai vrea, poate să stea liniștit și ia salariul.
- Marco nu e genul de fotbalist care să stea doar pentru bani. Vrea să joace pentru că a avut evoluții foarte bune la Târgoviște. De acolo a prins Campionatul European și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și n-a fost chemat doar că-l cheamă Dulca. Odată cu numele a avut și multe dezavantaje.

- Concluzia e că nu are de gând să plece.
- Nu, nu! El trebuie să se lupte. Dacă pleacă înseamnă că e slab!

- Se consideră învins.
- Exact! El trebuie să lupte pentru că și eu la Rapid, în 1995, jumătate de an oscilam. Ba jucam, ba nu jucam. A durat până am prins încredere și am avut evoluții bune.

Citește și:

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
Antrenorul care nu i-ar spune NU lui Gigi Becali: „Băi băiatule, banii se mai câștigă și cu umilință! Aș lucra cu el dacă mi-ar fi foame”
PRIETENII LUI OVIDIU
Antrenorul care nu i-ar spune NU lui Gigi Becali: „Băi băiatule, banii se mai câștigă și cu umilință! Aș lucra cu el dacă mi-ar fi foame”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
alenb
alenb  •  02 Noiembrie 2022, 22:40

E simpatic Cristi Dulca cand se refera la greutatea numelui de Dulca )). In realitate Cristi Dulca a fost un fotbalist relativ obscur cu 6 selectii in nationala, iar numele de Dulca e mai degraba cunoscut din cauza lui fi-su si nu pentru ca ar fi ala vreun fotbalist ci pt ca i-a pus-o unei jucatoare de tenis.

dobrin
dobrin  •  02 Noiembrie 2022, 21:58
Postat de tikitakabarceloona pe 02 Noiembrie 2022, 20:47

Oricine merge la zecesebe devine slab

Adevarat, cu precizarea ca Marco Dulca era slab si cand juca la Viitorul.

ED_BAD
ED_BAD  •  02 Noiembrie 2022, 21:35
Postat de gimiskutze pe 02 Noiembrie 2022, 20:51

Salut Cristi, o sa fie in regula Mario! Salutari si la Mirela!

Asa e, o sa fie regulat! E GG pe el... :)) "Nu sta Marco pentru bani", dar s-a dus la *** pentru niste maruntei in plus, sa lustruiasca banca.... Asta e secretul, ca a pus 8 kg de muschi in 3 ani! Creier nu au reusit sa ii adauge, nu?! :)) Halal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează