FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație ciudată pentru un jucător de la FCSB! Teja îl "retrogradează" când intrase în atenția lui Contra

Articol de , - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 14:45

Lucian Filip, 28 de ani , exemplul negativ din conferința de prezentare a lui Teja, va mai juca doar ca fundaș, atunci când o să profite de absența vreunui apărător.

Un căpitan al FCSB și-a pierdut statutul de fotbalist important odată cu demiterea lui Nicolae Dică și i s-a schimbat forțat și postul. Lucian Filip nu e îndeajuns de bun ca mijlocaș central, a explicat Becali de ce crede Teja asta, și va deveni, oficial, stoper. 

Adică o să mai evolueze doar pe poziția pe care a ajuns să fie reprofilat în ultima jumătate de an din cauza găurilor din lot. Dică nu avea suficienți fundași centrali și a mai apelat la Filip atunci când a absentat Bălașa sau Planici. Lucian va rămâne o soluție de backup pentru ei doi și pentru nou-venitul Iulian Cristea, de la Gaz Metan. 

"Retrogradarea" vine în cel mai bun moment din cariera lui Filip. El s-a recuperat după accidentări dese și grave, a jucat din ce în ce mai mult, a marcat două goluri și devenise interesant, ca mijlocaș, și pentru selecționerul Contra.

Numirea lui Teja în locul lui Dică modifică situația în defavoarea lui Lucian, întrucât noul antrenor preferă mijlocași centrali de alt tip, mai tehnici și mai buni pentru construcție.

Nu închizători-distrugători precum Filip și Pintilii. Demonstrația legată de rolul lui Filip a fost un atu al lui Teja în negocierea cu Becali. "Când mi-a spus că ne trebuie Ivanov, de la Gaz Metan, nu Lucian Filip, mi-am dat seama că Mihai e foarte bun, că el chiar e în stare să facă o echipă de posesie!" e concluzia la care a ajuns patronul. 

900.000 € valorează Filip conform siteului de specialitate transfermarkt.com

100 de meciuri și 5 goluri a adunat Filip la FCSB, doar în campionat. El are 28 de ani și a ajuns în Ghencea de la Craiova, când era junior

"Teja mi-a spus clar: «Nu se poate face posesie cu Filip, care e foarte lent!». Atunci am realizat că eu greșeam când îl apreciam pe Filip, că mie mi se părea puternic, bun!" Gigi Becali, patron FCSB

"Filip e un om important pentru lot, pentru vestiar, așa că ne vom baza pe el în continuare. Patronul a dat exemplul lui, dar Teja n-a zis că-l dă afară, Mihai a spus doar că el caută alt gen de mijlocaș" Mihai Stoica, manager FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
daviddraiman
daviddraiman  •  29 Decembrie 2018, 18:20
Postat de sf_gheorghe pe 29 Decembrie 2018, 16:36

Până la urmă, au reușit pompierii să-l scoată pe Dumbzilla de sub brad ? Ca să vină ăia, s-a dat drept Fuego (din Vaslui) !

nu au reusit inca ...nu are loc pe usa sau geam ....se lucreaza ( inca ) demoleaza acoperisul ( ii da foc ca este din trestie )

daviddraiman
daviddraiman  •  29 Decembrie 2018, 18:16
Postat de cetateanul_surmenat pe 29 Decembrie 2018, 18:09

Maslina, esti cumva rinam0vist? Se vede dupa IQ-ul negativ.

fuego tu esti ??? ai inviat ??

merace
merace  •  29 Decembrie 2018, 18:10

Articolul, de fapt, nu e despre cat de nepotrivit e Filip, ci despre cat de inspirat a fost Gigi sa-l angajeze pe Teja! :D hahaha

Vezi toate comentariile (63)
Comentează