FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Situaţie critică în Grant » Rapid poate rămîne fără jucători!

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Toţi fotbaliştii giuleşteni sînt neplătiţi de peste două luni şi jumătate şi îşi pot depune oricînd memorii pentru a deveni liberi


Marius Şumudică va începe pregătirea returului cu jucătorii neplătiţi din octombrie! În această situaţie este jumătate din lotul alb-vişiniu, dar sînt şi mulţi fotbalişti care nu au mai văzut nici un ban din salariu încă din septembrie.

Practic, Rapid are la toţi restanţe salariale mai vechi de 75 de zile, iar regulamentul le-ar permite lui Marius Constantin şi Compania să-şi depună memorii la comisii pentru a deveni liberi de contract. Situaţia e însă doar pe placul jucătorilor cu lefuri mici şi care nu prea prind echipa. Oamenii cu veniturile cele mai mari nu agreează rezilierea acordurilor şi să rişte să plece apoi pe bani mai puţini.

"Nu ştiu eu detaliile financiare, dar sînt stupefiat dacă chiar aşa stau lucrurile. M-au tot sunat jucătorii să mă întrebe de bani şi le-am spus să aibă răbdare, pentru că lucrurile se vor rezolva", a comentat Şumi.

700.000 de euro
reprezintă în acest moment datoriile totale ale clubului giuleştean către fotbalişti

"Cînd am venit la Rapid nu îmi mai luasem un salariu de 6 luni, aşa că pe mine n-are cum să mă mai afecteze o lună-două de întîrziere"
Mircea Bornescu, portar Rapid

"Nu m-am gîndit să depun memoriu, dar voi avea o discuţie cu conducerea la începutul săptămînii pentru a şti ce voi face în continuare"
Ştefan Mardare, fundaş Rapid

"Eu vreau să rămîn în continuare la Rapid, m-am antrenat cu cîţiva colegi de la prima echipă în vacanţă şi sper să merg în cantonamentul din Spania"
Ionuţ Stancu, fundaş Rapid

Nu sînt bani nici de lusitani

Faptul că în acest moment conturile Rapidului sînt goale a lovit puternic mai ales în strategia de transferuri pentru această iarnă, "feroviarii" nereuşind pînă acum să aducă nici un nume nou, spre deosebire de Steaua şi de Dinamo. Şumudică şi Dinu Gheorghe urmau să meargă în acest week-end în Portugalia, unde ochiseră cîţiva fotbalişti, însă lipsa banilor a anulat plecarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
rpancone
rpancone  •  09 Ianuarie 2011, 22:45

ie cativa tarani dastia care sa bagat pantre noi si iei zic ca ie rapidisti si vine doar sa faca iures intre giulesteni pai inainte vedeai tu rapidist sa sa ia da alt rapidist astia trebuie loati la suturi sa mor daca voi scriti mai bine inseamna ca iesti mai rapidist dacat mine varule

rpancone
rpancone  •  09 Ianuarie 2011, 20:45

baiatu meu are mai multa carte dacat rapid.. si nu se mai da asa mare ca asta trebuie sa mai si gandesti nu doar sa scri asa ca sa ai da cine sa te iei

rpancone
rpancone  •  09 Ianuarie 2011, 20:42

io nu mam certat in viata mea cu nimenea si vine romanu asta sa sa ia da mine pai cu ce tiam gresit io varu meu da nu ai loc da mine tu vezi da viata ta si lasama pa mine io le am pa alemele si nu vreau sa manervez dageaba pentru gusterasi dastia ca tine

Vezi toate comentariile (15)
Comentează