FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Situație halucinantă în Liga 1! Un fan a plătit chiria pentru ca Petrolul să poată juca meciul cu CFR pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 20:44

Meciul dintre Petrolul și CFR Cluj s-a jucat în cele din urmă pe "Ilie Oană" grație ajutorului omului de afaceri Lucian Rădulescu, care e și fan al Petrolului.

Acesta a plătit chiria pentru acest meci și va face acest lucru și pentru următoarele două meciuri.

"Am activat ani buni în cadrul clubului Petrolul. Mă leagă foarte multe amintiri de acest club. Mi-am dorit revenirea și am spus că trebuie să dau o mînă de ajutor.

Am închiriat pentru șase ore baza sportivă Ilie Oană și am dat-o gratuit pentru Petrolul înaintea acestui meci. Am dat 3.000 de euro.

Voi plăti și pentru celalte două partide pe care Petrolul le va juca acasă. Nu mă interesează să-mi recuperez banii. Am recomandat și cîțiva jucători pentru Petrolul în această iarnă.

Sînt jucători pe care îi reprezint. Sper ca această de echipă să-și revină și cu ajutorul meu", a spus Lucian Rădulescu la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
1579838545600667
George Dumbrava  •  28 Noiembrie 2015, 12:53

BRAVO,BRAVO acestui fan un om alaturi de echipa lui de suflet Nu in toate orasele se gasesc asa oameni !!!!??? Aviz constantenilor !!???

marian0904
marian0904  •  28 Noiembrie 2015, 10:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

belagio
belagio  •  28 Noiembrie 2015, 06:10
Postat de belagio pe 28 Noiembrie 2015, 05:49

Esti simpatic xecxe , normal ca orice roman revine la matca , suntem un popor cel mai vechi din europa s-a descoperit de 10 000 de ani .S-a facut antropologia intr-un sat ...Astazi adn-ul nu minte ...In acel sat ADN-ul este la fel de 10 000 de ani ....

Poporul roman (daci) este vechi si unic xecx , este greu sa te desparti de el ..Avem traditiile unice in Europa si se pare ca pe langa greci suntem si cei mai vechi din Europa , daca nu mai vechi decat greci se spune mai nou antropologic...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează