FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație halucinantă la FCSB! În vestiar se știa că Bălgrădean a semnat cu CFR » Când s-ar fi dat de gol portarul

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 12:56

Transferul lui Cristian Bălgrădean (31 de ani) de la FCSB la CFR Cluj a fost cel mai discutat subiect în ultimele zile. Chiar dacă portarul celor de la FCSB a semnat pe ascuns cu formația clujeană, se pare că mai mulți colegi știau că acesta va pleca. 

Pe 27 februarie, în aceeași zi în care CFR Cluj disputa returul din cadrul „șaisprezecimilor” Europa League pe terenul Sevillei, 0-0, mijlocașul lui FCSB, Ovidiu Popescu a împlinit 26 de ani. Printre colegii de echipă invitați la petrecerea aniversară s-a aflat și Bălgrădean. Conform Fanatik, portarul s-ar fi dat de gol chiar în timpul meciului!

Două zile mai târziu, vestea a ajuns și la Mihai Stoica, prima persoană din staff-ul roș-albaștrilor care a aflat de plecarea lui Cristi Bălgrădean, chiar în ziua în care FCSB a disputat prima etapă din play-off împotriva celor de la Botoșani (2-2). Confruntat la finalul meciului de MM, Bălgrădean a recunoscut că a semnat cu CFR.

EXCLUSIV VIDEO Mărturisire cutremurătoare făcută de Eric: „Eram dependent de alcool, aș fi luat și droguri! Am vrut să mă sinucid, eram deja pe marginea geamului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bigbolo
bigbolo  •  06 Martie 2020, 16:39
Postat de stelistcivil pe 06 Martie 2020, 14:03

balgradean nu avea doar datoria morala sa anunte, era obligat sa anunte pentru ca el primea de la un club contracandidat un salariu dublu si prima de instalare, deci folose materiale necuveite, fara dubiu, atata timp cat a tinut ascuns si a continuat sa joace, dar servind interesele altora. A fost nu numai imoral dar si ilegal. Este la fel cum ai oferi bani (bonus) unui jucator de la o echipa adversa, aflat in ultimele 6 luni, sub masca promisiunii de contract viitor. Este evident caz de comisii si de integritatea competitiei!

***, i-am anuntat pe toti ca am semnat cu CFR, gata, bolsevic gigist ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Martie 2020, 16:12
Postat de Gigi Papadie pe 06 Martie 2020, 14:53

SE FACE ATITA TAM-TAM CU UN PORTAR DE DUZINA. A FOST DAT AFARA PE UNDE A JUCAT SI STEAUA L A LUAT DE BUN. NU L A TINUT NIMENI PENTRU GAFELE CARE LE FACEA....

ce sa-i faci..lumea consuma circ...si lumii i se da circ. Apoi lumea, consumand circ, face circ cum ca i se da circ. asa ca...la circ cu toata lumea!!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Martie 2020, 16:10
Postat de stelistcivil pe 06 Martie 2020, 14:06

o precizare pentru cei nepurtatori de materie cenusie sau/si nealfabetizati! Este o diferenta imensa intre a informa si a se da de gol. Dar ce pretentii sa ai de la un asemenea exemplar de un ridicol absolut!

depinde de interpretare *** Poate el astfel a considerat ca a informat clubul. A ajuns informatia la MM..clubul stie. ;) in rest ***. Vezi poate te ajuta si Fanatik! lol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează