FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV VIDEO Situație halucinantă la un club din play-off: „Vă dăm în judecată dacă vă infectați cu Covid-19”

Gaz Metan s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon
Gaz Metan s-a calificat în premieră în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 10:18 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 14:10

Invitat în cadrul emisiunii GSP LIVE, Neluț Roșu (27 de ani) a dezvăluit motivul pentru care el și Ioan Hora (31) au intrat în colimator la Gaz Metan Mediaș, președintele Ioan Mărginean acuzându-i că ar avea kilograme în plus.

Întrebat despre declarațiile lui Ioan Mărginean, care a spus în urmă cu aproape o lună că motivul pentru care Neluț Roșu și Ioan Hora au fost trași pe linie moartă la Gaz Metan a fost faptul că aceștia ar avea kilograme în plus, mijlocașul a declarat că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva, dând de înțeles că acesta a fost pretextul președintelui de a scăpa de ei după o altă discuție din cadrul clubului.

Neluț Roșu: „A început o adevărată problemă cu domnul Mărginean”

„Nu s-a pus problema de așa ceva. La început au venit niște hârtii, ne-au spus că e un protocol. Ei au spus că dacă unul dintre jucători se îmbolvănește cu COVID-19, clubul are posibilitatea să dea în judecată jucătorul și acesta să plătească o sumă de bani. Eu cu Hora am zis că nu ni se pare corect. Nu mi se pare normal ca, dacă eu merg la un amical cu CFR și mă îmbolnăvesc de acolo, să fiu tras la răspundere și să fiu nevoit să plătesc o sumă de bani. 

Aici a început o adevărată problemă cu domnul Mărginean. Ne-a spus că suntem grași, dar nici vorbă de așa ceva. Ne-a spus că până nu semnăm hârtia aia nu ne ia în lot la meciuri. După ce am semnat hârtia aia m-au luat la meciuri. În hârtie scria că echipa poate să amendeze un jucător dacă acesta nu se protejează și nu respectă toate regulile cu privire la coronavirus. Cu clubul nu am avut nicio problemă, oamenii s-au comportat excelent și au respectat tot”, a spus Roșu la GSP Live.

Am vorbit duminică seara cu impresarul care m-a anunțat că cei de la club vor să rămân și că după ce voi ajunge la Mediaș luni, o să semnez prelungirea. Când am ajuns la Mediaș am avut o discuție cu domnul Uhrin care mi-a spus că a văzut în ziar că impresarul meu vorbește urât de domnul Mărginean și el nu acceptă asta. Cred că nu m-a mai dorit domnul Mărginean - Neluț Roșu, fost fotbalist Gaz Metan

EXCLUSIV VIDEO Situație halucinantă la un club din play-off: „Vă dăm în judecată dacă vă infectați cu Covid-19”
Neluț Roșu (centru), alături de impresarul Bogdan Apostu (stânga) și antrenorul Edi Iordănescu, a semnat cu Gaz Metan în vara anului 2019

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB instalează noul staff! Trioul Neubert - Petrea - Pintilii preia azi echipa de la Bogdan Vintilă

Adrian Mihalcea, desființat în direct de Ionuț Chirilă: „Mi se pare blazat! Ești antrenor la Dinamo, cum să spui așa ceva?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dora
dora  •  13 Iulie 2020, 14:34

De multa vreme Nelutu cam fenteaza fotbalul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează