FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Situaţie incredibilă între Steaua şi MApN! Valeriu Argăseală dă ultimele detalii: "Ce să fac, să mă duc să fac planton?"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 20:09

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că a încercat să discute cu reprezentanţii MApN despre problema siglei, dar susţine că aceştia nu au avut nici o intenţie în acest sens, ignorînd-o pe Steaua de fiecare dată. 

"Văd că este o modă acum să conteste lumea. Inclusiv cei de la Venus. Ce să facem? OSIM-ul îşi va spune cuvîntul şi apoi vom vedea cine va avea dreptate. E adevărat că acea stemă cu FCSB în punctele cardinale este una dintre embleme. (n.r emblema prezentată în ediţia tipărită a Gazetei).

Mă aştept să mai apară şi alţi contestatari, dar eu nu cred că va nici un fel de problemă. Sigla noastră nu are nicio legătură cu a celor de la Venus. Într-o săptămînă cei de la OSIM ne vor da un răspuns.

Cum să iau legătura cu MApN? Eu am vrut să discut. Pe noi, cei de la CSA ne-au anunţat că au sigla. Din decembrie tot îi caut şi ei îmi spun că n-au nici o noutate, că n-au ce să-mi spună. Şi atunci ce să fac?

Am făcut demersurile la CSA, un apel, dar n-am primit nici un fel de răspuns. Nu veniţi că n-avem nici o noutate, mi-au spus. Ce să fac, să mă duc să fac planton?", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
andrei.f
andrei.f  •  13 Ianuarie 2015, 16:12

Steua trebuie să aducă jucători de valoare, asta este prima ei problemă. Sigla va fi cea aprobată de OSIM şi cu asta basta !

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  13 Ianuarie 2015, 13:20
Postat de oops pe 13 Ianuarie 2015, 07:15

venus a inregistrat steaua cu 8 colturi doar in RO sau in toate tarile in care se joaca fotbal ? steaua lor a apus si era formata pe model Roza Vanturilor ! Steaua lu jiji provine dintr-o cruce inclinata putin. Se vede si din avion ca nu seamana a stea stelara ! Stema propusa este foarte buna, modelul literelor ar trebui schimbat - parca este un scris de analfabeti - gasit unul mai elegant

Cu privire la modelul literelor - te referi la FONT si la proportia literelor in ansamblul siglei. Nota, Ordinea de citire a literelor F C S B - este in sensul SEMNULUI CRUCII.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  13 Ianuarie 2015, 09:04

Zisu,Oprea si Iordanescu au 10 stele de general impreuna,acum o au si pe a 11-a,sa si-o puna in frunte sau in kurrrrrrrrrrrrrr....Rusiine!!!!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează