FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație incredibilă la Dinamo! Omul adus de Rednic n-a jucat niciun minut și acum e indisponibil pentru încă 3 luni după o ruptură de menisc

FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial/
FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 12:15

Fără să fi jucat într-un meci oficial pentru Dinamo, Gregory Tade s-a operat azi în Turcia.

Clubul Dinamo a anunțat că atacantul francez de 32 de ani s-a operat, după ce în urma unei consultații i-a fost depistată o ruptură de menisc.

După intervenție, jucătorul are nevoie de o pauză de 3 luni, astfel că, în cel mai bun caz, va putea juca la Dinamo abia în finalul sezonului!

45 de minute a jucat Tade pentru Dinamo, în meciul amical contra Chiajnei

Tade a fost prezentat la Dinamo pe 13 noiembrie și a semnat un contract pe un an și jumătate, primind un salariu de 4.000 de euro pe lună.

"M-ați omorât cu Tade. Zici că Messi! L-am trimis în Turcia să mai facă un examen medical. L-am căutat la inimă, dar trebuie să-l căutam mai jos, că e fotbalist"
Mircea Rednic, pe 7 decembrie

CV Gregory Tade:

  • 32 de ani
  • Născut la Nantes, Franța
  • Atacant, are 1,82 m
  • A jucat la CFR Cluj două sezoane: 50 meciuri, 22 goluri
  • S-a transferat la FCSB, echipă la carea a jucat un sezon: 24 meciuri și 8 goluri
  • A mai jucat pentru Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness, St Johnstone, Qatar SC și Maccabi Petah Tikva

Citește și:

”La famiglia”: Rednic + Luana = 10% » GSP dezvăluie metoda de lucru a familiei Rednic + ce salarii au jucătorii aduși de antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  13 Decembrie 2018, 17:17
Postat de Adi Laur pe 13 Decembrie 2018, 16:22

Stimati gazetari fcsb-isti !! Este pacat sa dati asemenea stiri despre Tade ! Omul nu a semnat si nici nu semneaza cu DINAMO , fara vizita medicala ! Nu este jucatorul luio Dinamo !!

N-auzi d-le ca are 4k/lună? Bani peşin!

1450027481971905
Adi Laur  •  13 Decembrie 2018, 16:22

Stimati gazetari fcsb-isti !! Este pacat sa dati asemenea stiri despre Tade ! Omul nu a semnat si nici nu semneaza cu DINAMO , fara vizita medicala ! Nu este jucatorul luio Dinamo !!

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Decembrie 2018, 16:16
Postat de Ioan Trisi pe 13 Decembrie 2018, 15:12

Eu stiam ca intai se face vizita medicala si dupa aia se semneaza contractul!Dar bag seama ca unii comenteaza asa ca sa se afle in treaba! Tare as vrea sa se publice datele unor baieti care fac comentarii,ma refer la varsta,la pregatire,la ocupatie,pentru ca vad ca unii n-au nimic dintre acestea,poate doar telefon si net!!!

după vizita medicală și semnarea contractului s-a rupt omul negru,a venit și el iarna,mușchii sunt contractați,na!după ce întră în circuit, să vezi cum îl ofertează nea gigi!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează