FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Situaţie incredibilă la Vaslui » Ilie Stan voia să-l dea afară din lot pe Sînmărtean! Reacţia lui Porumboiu

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 04 august 2013 10:54

Adrian Porumboiu a comentat plecarea lui Ilie Stan de la Vaslui şi spune că a fost şocat să audă că "Iliesta" cerea ca Lucian Sînmărtean să fie exclus din lot.

"Te poţi aştepta la orice de la unii care au pretenţia că se cheamă antrenori. Mi se par năstruşnice pretenţiile unor antrenori de a exclude din lot nişte jucători sub contract, şi nu orice fel de jucători... E vorba de cel mai "slab" jucător pe care îl are Vasluiul în lot, Sînmărtean.

Rămîi într-o stare de imponderabilitate cînd te gîndeşti că un antrenor pleacă pentru că nu e scos din lot un jucător, pe care oricum nu poţi să îl scoţi din lot. E dreptul tău ca antrenor să nu-l foloseşti, dar să-l scoţi din lot?

Vaslui are şi foarte mulţi jucători de talia lui Sînmărtean, vă daţi seama! Vaslui e o echipă atît de mare, cu jucători atît de buni, încît mai e şi unul acolo, Sînmărtean, un biet fotbalist", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dash.berlin
dash.berlin  •  28 August 2013, 12:09

niciodata nu castigi un razboi cu vedeta echipei :|mai ales cand esti un antrenor de talia lui Ilie Stan.

flytudor
flytudor  •  04 August 2013, 14:40

Sa fi fost oare o manevra Stan - Reghe , primul sa il scoata din lot pe Sanmartean ca sa devina usor de racolat de Steaua ? .....sa il ia liber de contract si cu salariu redus ,,,

hammer90
hammer90  •  04 August 2013, 08:42

uitati-va la meciul vaslui - dinamo, o echipa nu poate juca mai prost de atit asa ca nu avem nici un regret ca a plecat iliesta.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează