FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Situație incredibilă pentru renegații Stelei! Reghe își umilește 7 jucători printre nămeți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 00:01

Golubovici, Aganovici, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu, Chitoșcă și Vâlceanu au fost lăsați de Reghecampf la București, însă n-au fost anunțați ce program au de respectat.

Luni n-au putut intra la baza din Berceni din cauza nămeților! Aceștia au solicitat conducerii un program pe care îl au de respectat în perioada în care se antrenează singuri la București, dar nu au primit niciun răspuns.

Jucătorii au mers luni dimineață pentru a se antrena la baza sportivă de la Berceni, pentru ca staff-ul să nu găsească un motiv ca să-i amendeze, dar n-au putut ajunge la terenurile de antrenament!

Toate detaliile despre calvarul prin care trec renegații Stelei numai în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  11 Ianuarie 2017, 09:04

GB putea sa-i cheme la 'palat' sau sa le dea ceva de facut sau sa-i trimita acasa. Asta-i marele-razboinic si ... crestinul zilei. Vai de credinta lui.

crotalie
crotalie  •  11 Ianuarie 2017, 08:40

Ole oleeeee ole olaaaaa se-apropie desfiintarea. Ole oleeeee ole olaaaaa se-apropie desfiintarea. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Ianuarie 2017, 08:37

Nesimtirea depaseste rice limite.banuiesc ca sunt sub contract cu Steaua si acesta stabileste clar obligatiile angajatorului in ce priveste pregatirea jucatorilor.Da* cuconita aceea ce-i place s-o tina Becali la sentiment ce zice? Sau nu e treaba ei. A ei e "sub" sentiment.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează