FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Situație jenantă în Liga 1! 4 din 7 echipe gazdă nu pot juca acasă etapa viitoare » 6 din 14 echipe au probleme

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 11:20

 Situația din Liga 1 devine din ce în ce mai gravă. 4 din 7 echipe gazdă nu pot organiza meciul pe teren propriu și sînt nevoite să se mute. 

Pandurii va juca la Severin împotriva Chiajnei, arena din Tîrgu Jiu fiind într-un amplu proces de modernizare.  Și Petrolul are probleme și sînt șanse minime ca partida cu CFR Cluj să se joace pe "Ilie Oană". 

Cel mai probabil echipa se va deplasa la Brașov sau Chiajna pentru a disputa acest joc. Steaua va întîlni Astra la Pitești după ce a aflat că Arena Națională nu are aviz pozitiv din partea ISU. Acolo va juca toate meciurile din acest an. 

Și arena celor de la FC Voluntari este în proces de modernizare, așa că meciurile de pe teren propriu le joacă pe "Ștefan cel Mare".

Situația este haioasă etapa aceasta. Practic, Dinamo joacă în deplasare pe propriul stadion. 

Vineri
Pandurii - Chiajna - (la Severin)
Petrolul - CFR Cluj - nu a anunțat nici o variantă 

Sîmbătă:
ACS Poli - ASA Tîrgu Mureș (la Timișoara)
Viitorul - CS U Craiova (la Ovidiu)

Duminică:
CSMS Iași - Botoșani (Iași)
Steaua - Astra (la Pitești)

Luni:
Voluntari - Dinamo (la București - pe Ștefan cel Mare)

* ASA Tîrgu Mureș va juca și ea pe Cluj Arena partida cu Steaua de etapa viitoare
* CS U Craiova nu poate juca pe "Ion Oblemenco" pentru că arena este în reconstrucție, așa că evoluează pe stadionul "Extensiv" din Craiova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
zecs93
zecs93  •  26 Noiembrie 2015, 17:26
Postat de gerulozaurus pe 26 Noiembrie 2015, 12:40

Te oftici degeaba ma, dar are dreptate; voi de 10 ani nu existati, terminati numai pe locurile 4-5-6-6-7-6-5-3....in europa ajungeti doar cu nationala in deplasare, galerie sunteti maxim 300, cum s-a vazut la ultimul meci cu FCSB; nu sunteti in stare sa umpleti un amarat de stadion de 10 mii de locuri; cat despre mafia ministerului de interne care va tot tine in brate inca de la infiintare pana in prezent, o stie toata lumea, sunteti niste BLATISTI si daca nu ma crezi, intrebal pe Soicaneti

Daca tu spui ca 12.000 pe Stefan cel mare din totalu de 15.000 sunt putini intr-o zi de duminica, pe o vreme de nu dai nici pisica afara din casa si la o ora in care daca te duceai la meci la finalu meciului nustiu daca mai ajungeai acasa cu un mijloc de transport ti-se par putini atunci m-am lamurit cat sti tu fotbal !!!

zecs93
zecs93  •  26 Noiembrie 2015, 17:22
Postat de sakamoto pe 26 Noiembrie 2015, 12:04

Theodoric:ce mai trebuia sa mentionezi, este ca echipa de care pomenesti, apartine Ministerului de Interne. Toata lumea se teme de Dinamo ca de bombe! Arbitrii cu plocoane, comisii de disciplina, presa complice. Fotbal satesc, fara fotbal juvenil, fara spectatori. Arbitraje banditesti, performante la nivel international, inexistente. Clasament mincinos, datorat in buna parte arbitrajelor parsive. Fiecare meci se bucura de greseli flagrante de arbitrj. Pt un fotbal curat!

si in meciu cu voi tot arbitru va facut asa-i ??? sau a venit Anghelache cu ghetele furate ale lui Dudu Georgescu si i le-a dat lui Varela sa marcheze in propria poarta ??? Hai mah specialistu lu pestele japonez (dupa nick-nameul tau) spunene si noua ca nu intelegem !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2015, 15:41

ati ras de FC Dinamo pana vi s-a acrit si acum nu mai stiti cum sa bagati carurile Tv pe ulitele patriei ? bai acestia, Stadionul Dinamo nu doar ca este cel mai central stadion din centrul centrului Romaniei, dar culmea paradoxului, este unul dintre putinele functionale. pe loc repaus, continuati sa radeti. de data asta rad si eu cu voi, dar ceva mai constient.)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează