FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Situație scandaloasă la CFR Cluj! Un nume cu greutate și-a cerut banii, apoi a pierdut echipa: l-au anunțat că nu va mai juca deloc!

Mihai Bordeianu (în dreapta) nu mai prinde echipa la CFR  / FOTO: Imago Images
Mihai Bordeianu (în dreapta) nu mai prinde echipa la CFR / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 08:14 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 10:11

Mihai Bordeianu a notificat-o pe CFR Cluj pentru niște restanțe, a câștigat la comisii, dar conducerea l-a anunțat că nu va mai juca. 

Om de bază pentru CFR în precedentele campionate (157 de meciuri în culorile „feroviarilor, 5 titluri în total), Mihai Bordeianu a dispărut dintr-odată din echipa ardeleană. Nu doar din rândul titularilor, ci și al rezervelor utilizate. 

Ajuns la 31 de ani, mijlocașul la închidere începuse și acest sezon ca titular, în Supercupă, apoi a avut apariții constante în debutul confruntărilor europene și în primele 10 runde din SuperLigă. 

Petru Cadar, jucătorul de legendă al Brașovului, distruge mitul controversatului Constantin Teașcă: „A fost un criminal! Am vrut să-l sugrum”
INTERVIU
Petru Cadar, jucătorul de legendă al Brașovului, distruge mitul controversatului Constantin Teașcă: „A fost un criminal! Am vrut să-l sugrum”

Mihai Bordeianu și-a cerut banii și a pierdut echipa!

După această perioadă, prezențele sale pe teren au fost extrem de rare, în toate compețițiile, chiar și în situațiile când antrenorul Dan Petrescu s-a confruntat cu accidentări ale unor jucători din compartimentul median. Deși fotbalistul s-a antrenat normal alături de colegi și nu a avut probleme medicale. 

Și totuși, din septembrie 2022, a mai intrat doar de 3 ori ca titular în campionat. A mai adunat alte două apariții, de numai un minut. 

Situație scandaloasă la CFR Cluj! Un nume cu greutate și-a cerut banii, apoi a pierdut echipa: l-au anunțat că nu va mai juca deloc!
Contractul lui Bordeianu cu CFR expiră în vara lui 2024. El are unul dintre salariile cele mai mari din lot, 20.000 de euro lunar / FOTO Cristi Preda

Până la finalul lui 2022 a mai jucat și în cele 3 meciuri din grupele Cupei României. În acest an, a bifat doar un joc, cel din etapa a 25-a, din Bănie, cu CSU Craiova, când a prins formula de start. De atunci, n-a mai prins niciun minut!

„De ce Hoban și nu Bordeianu?!”

Absența sa a stârnit rumoare în lumea fotbalului. După remiza cu FCSB, Cristi Bud remarca la GSP Live: „Cu tot respectul pentru Hoban, dar preferi să-l bagi pe el în teren când îl ai pe Bordeianu pe bancă? Chiar nu înțeleg!”

 Surse autorizate susțin că motivul pentru care Mihai a fost tras pe linie moartă este legat de niște restanțe financiare.

22este numărul de meciuri în care Bordeianu a jucat în acest sezon, din cele 55 disputate de CFR în toate competițiile

În vara lui 2022, mijlocașul nu a mai fost de acord să semneze pentru amânarea unor restanțe și a notificat clubul. Evident, fiind vorba de o întârziere de peste 60 de zile, la comisii a avut câștig de cauză, astfel că CFR a fost obligată să-i achite salariile restante. A fost momentul rupturii, jucătorul fiind anunțat că nu va mai evolua la fel de mult.

O practică destul de des folosită în fotbalul românesc. Decizia ar fi venit, susțin sursele GSP, din partea conducerii, ca „represalii”. Bordeianu se pregătește în continuare alături de coechipieri, dar șansele de a reveni la vechiul statut sunt minime.

CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot
CFR CLUJ
CFR Cluj, prima reacție oficială după dezvăluirile Gazetei » Ce se întâmplă cu fotbalistul dispărut din lot

VIDEO Cristi Bud are o nedumerire: „Îl ai pe Bordeianu, dar tu îl preferi pe Hoban? Ar trebui să se retragă”

Citește și alte știri din Superligă: 

A ținut să intre în direct și l-a enervat pe Lăcătuș: „Mă iei la ceartă acum?” vs. „Care parte n-ai înțeles-o?”

ANALIZĂ GSP Noua „modă” din Bănie: cum s-a transformat Universitatea Craiova într-o „enclavă” slavonă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
garybusy
garybusy  •  22 Aprilie 2023, 22:33
Postat de adriann_ pe 20 Aprilie 2023, 23:52

Mersi pentru "profetie" randoome, iar l-ai terminat pe ciobanul tau :))

faliment clona fc r

adriann_
adriann_  •  20 Aprilie 2023, 23:52
Postat de garybusy pe 20 Aprilie 2023, 12:16

atata timp cat nu este vorba de Steaua din liga 1 ce ne intereseaza de alte echipe si polonezi lor bai ***? Steaua urca pe primul loc dupa ce bate clona fc r. clona fc r a incurcat pe kfr si pierde cu Steaua. ha ha ha

Mersi pentru "profetie" randoome, iar l-ai terminat pe ciobanul tau :))

demolarii
demolarii  •  20 Aprilie 2023, 15:45

Cata tampenie. Jucătorul e oricum sub contract. Adică isi ia salarul pana in 2024. De ce sa il utilizeze? Probabil , ca pe langa ce se stie sunt și altele. Cam cum era Gnohere la Dinamo, după ce semnase cu Fcsb, dar clubul nu i-a dat drumul. Parca prietena lui Mutu, președinte atunci la Dinamo, Ana-Maria Prodan a negociat. Oricum Gnohere a tras în jos echipă, care a pierdut puncte care s-au dovedit importante la finalul campionatului, Dinamo pierzând titlu în ultima etapă. Poate și Bordeanu e privit astfel.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează