FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Situație șocantă la Poli Iași: jucătorii au fost la un pas să rămână fără apă și căldură din cauza războiului din conducere » Declarații tăioase pe axa Ambrosie-Sabo: "Și soția mea poate da dispoziții"

Horia Sabo // FOTO: GSP
Horia Sabo // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 10:58

Jucătorii lui Poli Iași erau cât pe ce să rămână fără apă și căldură pentru că, din cauza conflictului existent la nivelul conducerii, în decembrie nu s-au plătit chiriile apartamentelor în care locuiesc. 

Blocajul existent la nivelul conducerii lui Poli s-a acutizat și era să se simtă inclusiv în calorifere!

"Luni am primit vestea că apa şi căldura în apartamentele în care locuiesc jucătorii a fost întreruptă fiindcă nu s-au achitat câteva facturi în decembrie. Horia Sabo a emis dispoziţii de plată a facturilor restante, însă Departamentul Economic al clubului nu le-a dus la îndeplinire", a dezvăluit directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes, Ziarului de Iași.

"Și soția poate să dea dispoziții"

Sabo, care la Poli îndeplinește funcția de director general, este în conflict din noiembrie cu membrii Comitetului Director (CD), iar reprezentantul acestuia, președintele executiv Adrian Ambrosie, îl arată cu degetul pentru situația creată:

"Domnul asociat nu şi-a onorat angajamentele, nu sunt bani în club. Așa, și soția mea poate să dea dispoziții. Problema e că din contractul de cesiune de 316.000 de euro, încheiat de el, au intrat în cont doar 160.000, din care s-au făcut alte plăți, precum salariile jucătorilor și ale staff-ului sau cele către stat. Chiriile trebuiau achitate din ceilalți bani. Oricum, noi, Comitetul Director, am rezolvat între timp problema căldurii".

"Nu sunt lăsat să manageriez clubul"

La rându-i, omul de afaceri băimărean, a cărui activitate este mai nou "vămuită" de CD, în sensul că orice act emis de el trebuie aprobat de Ambrosie, a comentat astfel situația ivită:

"Asta este consecința directă a faptului că nu sunt lăsat să manageriez clubul. Cât timp am făcut-o, totul s-a înscris pe o traiectorie firească și liniștită. Ceea ce se întâmplă pare un act de sabotaj la adresa lui Poli"

6 jucătorisunt așteptați să plece de la Poli în ianuarie: Cobrea, Roşu, Aguinaldo, Bekui, N’Dongala și Pîrvulescu. Revine Kizito, de la BATE Borisov, și se așteaptă răspunsul lui Gardoș

Vezi și: EXCLUSIV Mutarea începutului de an în Liga 1, aproape să se realizeze: "I-am contactat pe conducătorii Craiovei, aștept decizia lor"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează