FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație stranie la FCSB » Jucătorii s-au întors cu două avioane de la Cluj

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:00

FCSB s-a deplasat la Cluj cu mai mulți jucători decât ia de obicei pentru meciuri de afară și a fost nevoită să își împărtă delegația în două curse la întoarcere pentru că nu existau suficiente bilete într-una singură.

FCSB a avut o revenire ciudată de la Cluj la București, după partida câștigată cu U în Cupa României: delegația roș-albastră a fost împărțită în două grupe, una a urcat într-un avion, cealaltă în altul! De ce s-a procedat așa? Lotul a fost mai mare decât de obicei, pentru a conține suficiente soluții pentru două partide, cu Hermannstadt în campionat și cu U în Cupă. Vintilă a și schimbat formula de la o partidă la alta, pentru a nu suprasolicita un lot măcinat de accidentări numeroase și grave de-a lungul acestui sezon.

Planul de „turnover” a aglomerat prea tare delegația, care a ajuns la 45 de persoane! Și oficialii clubului nu au găsit atâtea bilete la o singură cursă de avion. Unii au zburat spre București cu un avion de la ora 8 dimineața, ceilalți au plecat din Cluj după prânz, la ora 14:00. Lotul s-a reunit pe urmă la București și toți jucătorii au participat la antrenamentul de refacere. Din totalul de 45 de oameni deplasați în Ardeal pentru cele două partide, 26 au fost jucători. Numai Pintilii, Claudiu Belu și Alexandru Stan, accidentați, au rămas acasă, toți ceilalți fotbaliști au urcat în avioane pentru două victorii, 4-0 cu Hermannstadt la Târgu Mureș și 1-0 cu U la Cluj. 

Citește și:

Basarab Panduru, anunțul momentului despre Florinel Coman: „Sunt echipe care ar da 8 milioane de euro pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
hermannstadtul
hermannstadtul  •  31 Octombrie 2019, 11:31
Postat de stenkasinger pe 31 Octombrie 2019, 11:01

he he he ce te mai oftici prnaica

Freco bocanco

stenkasinger
stenkasinger  •  31 Octombrie 2019, 11:01
Postat de aress123 pe 31 Octombrie 2019, 10:19

Cum arunca un prostovan o piatra ...cum te grabesti sa o ridici. Grea, meseria asta de postac talpanisto-rinist, nu ?

he he he ce te mai oftici prnaica

aress123
aress123  •  31 Octombrie 2019, 10:19
Postat de catalynn pe 31 Octombrie 2019, 10:06

Crezi ca fcsbistii provinciali știu la ce avion faci referire!? :-)))) Cu toate ca fiind in drum către Darginul Roșu poate l-au observat daca nu era tramvaiul prea aglomerat :-)))

Cum arunca un prostovan o piatra ...cum te grabesti sa o ridici. Grea, meseria asta de postac talpanisto-rinist, nu ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează