FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație tensionată la Dinamo! Probleme mari pentru jucătorul care a fost cerut insistent de Bratu la echipă

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2018 15:33

Mijlocașul croat Tomislav Gomelt, 23 de ani,  s-a accidentat în derby-ul FCSB - Dinamo 3-3, la glezna stângă, iar durerile persistă și se estimează o pauză mai lungă decât se anticipa, probabil câteva săptămâni.

Dinamoviștii au prins curaj după victoria din prima etapă, cu FC Voluntari (2-1), și remiza cu FCSB (3-3), jucătorii spun că nu mai ratează play-off-ul, unii se gândesc la podium, alții chiar la lupta pentru locul 1.

Roș-albii sunt într-o pasă bună, Florin Bratu a declarat că este mulțumit de parcurs și de transferuri, o singură problemă are formația în prezent. Care se poate extinde și să devină un caz. "Perla" transferurilor roș-albilor în acest mercato, Tomislav Gomelt, s-a accidentat în Derby și situația e mai serioasă decât se anticipa.

Croatul de 23 de ani a jucat jumătate de oră în partida cu roș-albaștrii, iar spre final a fost călcat de un adversar pe glezna stângă. "Iar din lovitură a călcat strâmb și situația s-a agravat. O să piardă meciul de la Mediaș, după care să vedem cum evoluează situația lui zilele viitoare", au spus oficialii din Ștefan cel Mare.

"El face pregătire separat, problema e că fotbalistul încă resimte dureri și există temeri că ar putea rata mai multe săptămâni", au mărturisit coechipierii lui.
Iar dinamoviștii sunt supărați de situație. Și din cauza accidentării, și fiindcă Gomelt a ratat și pregătirea de vară, sosind în urmă cu două săptămâni la București, și fiindcă după primele antrenamente coechipierii croatului i-au transmis lui Bratu că Tomislav va fi unul dintre jucătorii importanți ai formației atunci când va fi apt din punct de vedere fizic. Doar că integrarea mijlocașului va fi mai dificilă decât se anticipa. Gomelt a fost dorința cea mai mare a lui Florin Bratu în perioada de mercato.

5 fotbaliștia transferat Dinamo în mercato de vară: Gomelt, Delorge, Axente, Sorescu și Popovici

10.000 € este salariul lunar al croatului

Le iese pe dos

Roș-albii au ghinion când vine vorba de "perlele" perioadei de transferuri din vară. Anul trecut, a fost un fiasco total. Mai întâi, cu Juan Angel Albin, pe care l-au plătit cu 15.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu din "era Ionuț Negoiță". Uruguayanul s-a evidențiat mai mult prin formele rubensiene și prin viața de noapte, în rest a bifat 6 meciuri pentru "câini". A părăsit-o prematur pe Dinamo, în locul lui sosind Jeremy Bokila. Altă "țeapă", congolezul nereușind niciun gol în 13 partide.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
hitman222
hitman222  •  05 August 2018, 19:26
Postat de ares123 pe 05 August 2018, 18:16

Acelasi refren...*** ce esti. Nu te duce capatana sa spui mai mult de 5 cuvinte. Repeti mereu fix aceasi poezie...scurta...***.

Chiar esti prost, credeam ca-ti dau o sansa....prost dar rau nu asa.

ares123
ares123  •  05 August 2018, 18:16
Postat de hitman222 pe 05 August 2018, 18:02

Esti prostalau slujitorule gigist desi stiu c-am comis pleonasmul mi-l asum.

Acelasi refren...*** ce esti. Nu te duce capatana sa spui mai mult de 5 cuvinte. Repeti mereu fix aceasi poezie...scurta...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionut.07
ionut.07  •  05 August 2018, 18:13
Postat de samertx pe 05 August 2018, 17:25

Câte schimbări face o echipă în timpul unui meci? Trei. Uită-te pe banca de rezerve a lui Dinamo în timpul disputării ultimului meci și spune-mi dacă nu eram acoperiți.

Au intrat jucatori a caror valoare era cu mult sub cea a celor care jucau, @sam.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează