FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA 1-0

SMS pe post de pumn în gură » Cum a făcut MM Stoica presiuni asupra unui moderator TV după meciul Steaua - Chiajna 1-0

În urmă cu doi ani și
jumătate, în cadrul
unei gale Fanatik
Show, Horia Ivanovici
îi acorda lui Mihai
Stoica premiul de cel
mai bun manager
de club
În urmă cu doi ani și jumătate, în cadrul unei gale Fanatik Show, Horia Ivanovici îi acorda lui Mihai Stoica premiul de cel mai bun manager de club

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 09:30

Managerul roş-albaştrilor i-a dat un mesaj lui Horia Ivanovici, în timp ce acesta dialoga cu Gigi Becali, şi i-a transmis să înceteze cu întrebările provocatoare: "Chiar vrei să ne distrugi?"


Emoţiile şi tensiunea din timpul celor 90 de minute ale primei etape, cu Concordia Chiajna, au dus la scene incredibile după ultimul fluier al arbitrului Robert Dumitru. Patronul Stelei, Gigi Becali a intrat în direct în emisiunea Fanatik Show, realizată de Horia Ivanovici. A urmat un dialog de 10 minute, timp în care Becali s-a arătat nemulţumit de prestaţia echipei.

Ce a scris MM
Urmărind de la stadion intervenţia patronului, MM i-a trimis un sms moderatorului emisiunii, cerîndu-i să nu mai continue să-l provoace cu întrebări pe Gigi Becali, tocmai pentru a nu-l face pe patron să dea şi alte alte declaraţii dure depre jucători şi despre prestaţia echipei.

"Horia, gata! Tu chiar vrei să ne distrugi?!" a fost o parte a SMS-ului primit de Ivanovici din partea lui Mihai Stoica. Moderatorul a citit pe post sms-ul, lucru care a stîrnit furia managerului. Surescitat, acesta din urmă a năvălit la zona de live-interviuri de la stadion şi urmat un discurs extrem de dur în direct, aproape un monolog pe parcursul căruia reporterul Digi Sport s-a rezumat doar să ţină microfonul, nu şi să-i pună întrebări lui MM.

"Nu înţeleg de ce Horia pune acele întrebări"
"Trebuie să vorbesc, pentru că ce se întîmplă acolo în studio, la Horia, e inadmisibil! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! Poate nu ştiţi, dar am cîştigat acest meci, nu înţeleg de ce Horia a pus acele întrebări patronului, de parcă n-am fi cîştigat acest joc?! În plus, a citit pe post acel SMS, cred că n-ar fi trebuit să facă acest lucru, cel puţin eu aşa ştiu că se face între doi oameni care se respectă", a spus Mihai Stoica pe un ton violent.

Replica lui Ivanovici: "Poate cu alţi moderatori îi merge"
După ce managerul şi-a terminat tirul acuzaţiilor şi s-a revenit în studio, Ivanovici i-a dat replica. "În primul rînd, îi recomand miere lui Mihai Stoica", a spus moderatorul auzind cît de răguşit era managerul Stelei. "Apoi, îi transmit lui Mihai Stoica faptul că dacă pe alţi moderatori reuşeşte să-i timoreze cu astfel de mesaje, aici nu merge. Îi transmit că la Fanatik Show eu conduc şi realizez emisiunea cum vreau eu, nu cum vrea el, indiferent ce mesaje îmi trimite. Îi mai transmit ca începînd de azi să nu-mi mai trimită mesaje de nici un fel. Şi, dacă vrea să rămînem prieteni, să-şi dea seama că eu conduc emisiunea, nu el".

MM şi Ivanovici sînt colegi la Digi :)
Realizatorul emisiunii Fanatik Show şi managerul Stelei sînt colegi în postul deţinut de RCS&RDS. Horia Ivanovici e moderatorui unui talk-show despre Liga 1, iar Mihai Stoica e colaborator al emisiunii "Fotbal european", în care se discută despre confruntările din campionatele Spaniei, Italiei, Angliei şi Franţei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (98)
syntrax
syntrax  •  26 Iulie 2012, 09:43
Postat de joker_28 pe 25 Iulie 2012, 22:18

ce alta dovada mai vreti ca FC VALIZA influenteaza pana si ziaristii nu mai vb de arbitrii!! FC VALZIA-GUNOIUL FOTBALULUI ROMANESC!!!

Tu esti o gluma.La fel ca si numele tau.

meck12
meck12  •  26 Iulie 2012, 00:32

O jigodie de om,,un om fara scrupule rusie,,rusine asta e tara lui basescu!!!!va place???

joker_28
joker_28  •  25 Iulie 2012, 22:18

ce alta dovada mai vreti ca FC VALIZA influenteaza pana si ziaristii nu mai vb de arbitrii!! FC VALZIA-GUNOIUL FOTBALULUI ROMANESC!!!

Vezi toate comentariile (98)
Comentează