FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Sneijder Real

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Dupa citeva zile tensionate, Sneijder a ajuns la Madrid. Ajax a acceptat 27 de milioane pentru cel mai bun jucator al sau

Transferul lui Sneijder la Madrid, o poveste cu final asteptat, dar tulburata de evenimentele din ultimele zile. Simbata dimineata, "Marca" anunta: "Real a ajuns la un acord cu Ajax, pentru 25 de milioane". Se aflase si ca mijlocasul in virsta de 23 de ani va semna un contract pe 5 sezoane, cu un salariu total de 11 milioane. La Amsterdam, olandezii se pregateau sa confirme afacerea. "Incerc sa ma obisnuiesc cu o echipa fara Wesley", declara antrenorul Ten Cate, completat de directorul tehnic Van Geel: "Inca putin si tranzactia se va realiza. A fost dorinta jucatorului. Nu-i putem lua aceasta sansa".

Ultimatum
La 12:31, surpriza! Ajax a dat un comunicat taios, comentind: "Real ne-a trimis o oferta prin fax de 24 de milioane. Noi am fost de acord sa coborim pretul, de la 30 la 27 de milioane, dar spaniolii ne-au transmis ca propunerea lor nu se negociaza. Ne-au zis: «Aveti trei ore sa va hotariti! Da sau nu!». A fost un ultimatum, insa Ajax nu primeste ultimatumuri. De aceea am spus «nu», si ei au retras oferta". Totusi, potrivit "As", Sneijder i-ar fi spus in acel moment lui Ramon Calderon, presedintele clubului blanco: "Nu ma voi mai antrena la Ajax. Vreau sa joc la Real".

Au dat inapoi
Realizind eroarea facuta la tratative, ibericii si-au cerut scuze. Iar batavii, rugati de Sneijder, le-au acceptat. Au reluat negocierile si, duminica noapte, au batut palma. Suma? Ajax sustine ca sint 27 de milioane, record pentru "lancieri", Real nu dezvaluie nimic, in timp ce ziarele madrilene estimeaza transferul la 25 de milioane.
"Au fost citeva zile tensionate, dar am sperat ca Ajax si Real se vor intelege", a afirmat Wesley, care a trecut ieri dimineata vizita medicala la spitalul La Moraleja din Madrid, fiind prezentat aseara presei alaturi de Drenthe.

"Am visat ca voi ajunge la Real si dorinta mi s-a implinit. Calitatile mele? Joc cu ambele picioare, pasez si marchez"
Wesley Sneijder

2,2 milioane de euro va fi salariul anual al lui Sneijder la Real Madrid pina pe 30 iunie 2012

57 de goluri  a inscris Sneijder in 180 de meciuri jucate la Ajax din 2003; sezonul trecut, 22 de reusite in 47 de partide

Vine si Robben
Transferul olandezului de la Chelsea la Real s-ar putea incheia in citeva zile. Englezii nu au acceptat inca oferta de 30 de milioane de euro, dar au o problema: Robben a refuzat sa se mai pregateasca alaturi de colegii sai, informindu-l pe managerul Mourinho ca nu va mai juca la Chelsea. "Am decis, merg la Madrid!", a afirmat atacantul, trecut pe lista accidentatilor de catre albastri pentru a acoperi reactia batavului. Insa Mourinho e de acord sa-l lase sa plece. Va mai adauga 10 milioane si il va lua pe Quaresma, de la Porto.

Cum va arata trupa blanco
Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Drenthe - Robinho, Diarra, Sneijder, Raul - Saviola, Van Nistelrooy
Antrenor: Bernd Schuster

Pe cine a luat Real
Nume    Fost club    Suma
Pepe    FC Porto    30 milioane*
Sneijder    Ajax    27 milioane
Drenthe    Feyenoord    14 milioane
Saviola    Barcelona    0
Metzelder    Dortmund    0
* Sumele sint exprimate in euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează