FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

ŞOC la CFR Cluj » Toţi jucătorii vor primi amenzi uriaşe după sezonul dezastruos, Gabi Mureşan vrea să plece!

CFR-ul a avut un sezon mai mult decît dezamăgitor, terminînd stagiunea în spatele lui U. Cluj
CFR-ul a avut un sezon mai mult decît dezamăgitor, terminînd stagiunea în spatele lui U. Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 12:58

Şeful clujenilor a dezvăluit că toţi jucătorii din lot vor suporta penalităţi financiare după parcursul dezastruos din stagiunea recent încheiată.


Paszkany a luat măsuri după un sezon de coşmar pentru fosta campioană. Şeful lui CFR a dezvăluit că a stabilit amenzi pentru întreg lotul de jucători, cuprinse între 10 şi 25 la sută din valoarea contractelor. Surprinzătoare a fost includerea lui Gabi Mureşan pe lista celor sancţionaţi. Paszkany n-are însă nici o îndoială că a luat o măsură corectă.

"N-am nedreptăţit niciodată pe nimeni. Sînt lucruri mai puţin ştiute şi pe care nu vreau să le fac publice. Gabi e ultimul jucător care ar trebui să-şi caşte gura. Să nu uite că anul trecut i-am mărit unilateral contractul, semnificativ, ca să simtă că e apreciat pentru contribuţia sa la cîştigarea eventului. Consider că n-am greşit nici în cazul lui. M-a dezamăgit, mă aşteptam la mai mult de la el, mai ales în ceea ce priveşte rolul de a transmite celorlalţi coechipieri dorinţa de a cîştiga. Un caracter puternic nu se mulţumeşte cu puţin, doar pentru că a cîştigat deja şapte trofee la o echipă", a explicat Paszkany.

"TOŢI JUCĂTORII SÎNT VINOVAŢI"
Omul de afaceri clujean crede că jucătorii săi ar trebui să-şi asume responsabilitatea pentru ratarea tuturor obiectivelor din campionatul 2010-2011. "Eu am recunoscut că sînt principalul vinovat. Tot aşa să o facă şi ei, să fie bărbaţi şi să-şi asume un eşec penibilo-jenant! Sau cum ar trebui să cataloghez faptul că o fostă campioană termină sezonul următor pe locul 10? Nici un jucător nu poate afirma, cu mîna pe inimă, că e lipsit de orice vină. Pînă la urmă, în orice societate normală e plătită performanţa. Cînd se adună o serie de lucruri făcute prost, eşti dat afară sau penalizat", a încheiat Paszkany.


"Mi se pare normal să fii premiat pentru performanţă, cum tot atît de firesc e să fii penalizat cînd ai o atitudine jenantă" - Arpad Paszkany

JUDECAT ÎN ABSENŢĂ
Gabi Mureşan a fost înştiinţat în aceste zile, prin e-mail, că trebuie să se prezinte în faţa Consiliului de Administraţie pentru a da explicaţii legate de anumite acte de indisciplină. În situaţia lui s-au mai aflat Piccolo, Veloso, Bud, Stăncioiu şi Emil Dică, jucători puşi pe lista de transferuri. Mureşan n-a putut onora invitaţia conducerii. Mijlocaşul se află în cantonamentul "naţionalei", în vederea pregătirii meciului cu Bosnia.

NU SE PREZINTĂ LA REUNIRE
Mijlocaşul defensiv al clujenilor a fost şocat de decizia conducerii. Se pare că jucătorul a ameninţat că nu se va prezenta la reunirea lotului dacă măsura va fi menţinută. CFR mai are doi jucători în lot care pot evolua pe postul lui Mureşan, Dominique Kivuvu şi Bakary Sare. Gabi Mureşan ia în calcul şi posibilitatea de a părăsi Clujul în această vară, după patru sezoane petrecute în Gruia.

PLAFON SALARIAL DE 150.000 DE EURO
Clujenii vor să aducă salariile cele mai mari de la echipă în jurul sumei de 150.000 de euro pe sezon. Şi în iarnă, criteriul care a stat la baza politicii de transferuri a fost valoarea contractului. Yssouf Kone, Bjelanovici şi Tony, jucători cu remuneraţii mari, au părăsit Clujul, fiind transferaţi fotbalişti ale căror angajamente nu depăşesc 80.000 de euro pe an, ca Mincă sau Nicoară.

250.000 de euro este salariul stagional al lui Gabriel Mureşan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
archibald
archibald  •  02 Iunie 2011, 22:06

corect ar fi fost sa fie penalizati cu 55 %! Locul 10 inseamna o penalizare de 55 % iar ptr BLATUL cu steaua as mai fi adaugat inca 15% ! Asta este pretul corect...................sa nu mai planga tov. fotbalisti ptr. ca patronul a fost MILOS sau BINEVOITOR sau INTELEGATOR....................doar ei sunt niste NESIMTITI1 RADA auzi? Doar n-ai uitat cum te-ai DAT LA O PARTE la sutul lui nicolita!

roby_
roby_  •  02 Iunie 2011, 20:11
Postat de rony9 pe 02 Iunie 2011, 19:16

HAI mai astia adusi de vint si ploaie(cheferekolozsvár )mai punti pofta la macerat,o singura echipa este la cluj>>>>>>>>>>>>>>>>>U"CLUJ SINTEMI buni

unde ai facut scoala "unicule"? Da in Cluj-Napoca sunt 2 echipe: CFR si Sanatatea !!!Noi suntem adusi de vant si ploaie iar pe voi v-a adus ceasca la oras si acum credeti ca totul va apartine:))

rony9
rony9  •  02 Iunie 2011, 19:16

HAI mai astia adusi de vint si ploaie(cheferekolozsvár )mai punti pofta la macerat,o singura echipa este la cluj>>>>>>>>>>>>>>>>>U"CLUJ SINTEMI buni

Vezi toate comentariile (17)
Comentează