FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Probleme mari la FCSB » Încă un jucător s-a accidentat! Cum arată acum primul „11” pentru derby-ul cu CFR Cluj

Bogdan Vintilă are probleme de lot la FCSB +6   FOTO
Bogdan Vintilă are probleme de lot la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 10:29

FCSB joacă duminică pe terenul liderului CFR Cluj și are nevoie de victorie pentru a mai spera la titlu. Înainte de primul meci după 3 luni, antrenorul Bogdan Vintilă l-a pierdut pe Aristidis Soiledis (29 de ani).

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport.

După accidentarea lui Ionuț Panțîru, FCSB l-a pierdut și pe celălalt fundaș stânga din lot, grecul Soiledis. Acesta s-a accidentat la unul dintre antrenamente, acuzând probleme la aductori și este incert pentru duelul cu formația lui Dan Petrescu, anunță Prosport.

Bogdan Vintilă, obligat să improvizeze

Fără fundaș stânga valid și cu Marko Momcilovic aflat într-o situație complicată, după ce a jucat doar un meci în 543 de zile, antrenorul Bogdan Vintilă va fi nevoie să improvizeze. Așa cu patronul Gigi Becali a declarat, pe partea stângă a defensivei va juca mijlocașul Ovidiu Popescu, cel care a mai evoluat ca fundaș dreapta în momentele de criză.

„Înțeleg că Ovidiu Popescu va juca în stânga, iar Crețu va juca în dreapta. El n-are nimic, nu e accidentat”
Gigi Becali la Pro X

Accidentarea lui Soildeis agravează problemele din lotul lui FCSB. Pentru meciul cu CFR Cluj, Vintilă nu poate conta pe Soiledis, Cristea, Panţâru, care sunt accidentați, Bălgrădean, Al. Stan și Ad. Popa, care au fost excluși din lot.

14 meciuriare Soildeis la FCSB în Liga 1

Echipe probabile CFR Cluj – FCSB

CFR Cluj: 87. Arlauskis - 4. Manea, 55. Vinicius, 3. Burcă, 45. Camora - 94. Itu, 37. Bordeianu, 8. Djokovici - 10. C. Deac, 9. Omrani, 18. Costache
Rezerve: 12. Sandomierski, 7. Ad. Păun, 13. D. Ciobotariu, 16. Susici, 20. Ţucudean, 21. Boli, 62. Petrila, 90. Traore, 99. Rondon
Antrenor: Dan Petrescu
Absenți: Golofca, Chipciu (accidentați)

FCSB: 99. Vlad – 2. V.Crețu, 16. Planici, 6. Nedelcu, 23. Ov. Popescu - 26. Oaidă, 8. L. Filip, 27. Olaru - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman
Rezerve: 12. Niga, 4. A. Miron, 11. Moruțan 15. Momcilovici, 19. Ad. Petre, 20. Vână, 25. Perianu, 92. R. Niță
Antrenor: Bogdan Vintilă
Absenți: I. Cristea, Soiledis, Panţîru (accidentați), Bălgrădean, Al. Stan, Ad. Popa (neincluși în lot), Gnohere (contract reziliat)

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

FOTO: Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

Citește mai multe știri despre FCSB: 

CFR Cluj - FCSB, derby monopol în Liga 1! Duelul echipelor care au subordonat campionatul: Becali a rulat de două ori mai mulți bani, dar FCSB e la un pas de un record negativ

Detalii incredibile de la FCSB » Motivul pentru care Adi Popa și Cristi Bălgrădean sunt chinuiți de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  13 Iunie 2020, 15:27

fc consoane , scârba României ...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Iunie 2020, 13:05

Hm!Alt accidentat?Cu o zi inaintea meciului?Sa nu cumva sa se fi lovit de vreun virus din ala, venit cu avionul tocmai din China!Iar la increngatura de complicitati pe care o are Becali,sa se tina totul secret!Ioo baag baani!Cum sa ma suspende acum?Cand am si cooperativa in buzunar!Una de 5!Cum ce cooperativa?!!Cooperativa Omenia!

n_au
n_au  •  13 Iunie 2020, 12:50
Postat de breitner pe 13 Iunie 2020, 12:47

Cu un antrenor ca ciobanul (aia de pe banca sunt marionete) n-ar mira decat pe prostv si beneficiarii de telemea de la el! Pentru ceilalti ar fi ceva normal.

Dacă Gigi era un pic mai tânăr ar fi fost titular.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează