FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Soluții pentru Euro! Transformare totală pentru doi dintre jucătorii Stelei » Evoluții încântătoare în "dubla" cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 08:14

Steaua a revenit în lupta pentru titlu, iar Laurențiu Reghecampf are de ce să fie mulțumit. Doi dintre jucătorii aduși în această iarnă încep să devină din ce în ce mai buni și pot visa la Euro 2016.

Deși puțini le mai dădeau șanse, Alex Bourceanu și Gabi Tamaș țin să contrazică și au evoluții tot mai apreciate la campioana României. Ambii au impresionat în cele două meciuri cu Astra de săptămâna trecută, fiind printre cei mai buni jucători de pe teren.

Par tot mai predispuși la efort și din ce în ce mai exacți atunci când vine vorba despre faza defensivă. Greșesc foarte puțin, lucru care dă echilibru echipei.

Tamaș chiar a arătat că poate fi o soluție și ca fundaș dreapta, post pe care aseară l-a acoperit fără nici o problemă, deși în față i-a stat un adversar foarte dificil, printre cei mai buni din Liga 1, William de Amorim.

"Mi-a plăcut foarte mult Bourceanu. A jucat mai bine decât Pintilii. Dacă va continua să evolueze în acest fel, atunci sigur va prinde un loc la Euro" Duckadam la Digi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Martie 2016, 21:01

usor usor,se reface cuplul de mijlocasi defensivi buni de nationala,din primu mandat al lu reghe,si steaua se aproprie de acel joc consistent,in timp ce fcdbistii sunt morti ,vai de ei ,in declic total,cu toata galeria lor!daca aveam si galeriile anu asta,umileam totul !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează