FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Sondaj

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Şefii i-au chestionat pe jucători pe cine ar alege între Sorin Cîrţu şi Florin Marin în cazul în care se vor produce modificări în staff-ul tehnic. Răspuns: " Dinu şi Ţălnar!"

"Pe cine aţi dori dacă sînt probleme la echipe? Pe Sorin Cîrţu sau pe Florin Marin?". Un sondaj pe care şefii roş-albilor l-au făcut, pe diverse căi, printre fotbalişti. Răspunsul jucătorilor: "Mai bine cu Dinu şi cu Ţălnar!". Cum s-a ajuns la acest subiect de conversaţie?

Oamenii Comandantului
Sorin Cîrţu sau Florin Marin sînt cele două variante de rezerve pregătite de oficialii din Ştefan cel Mare în cazul în care nu vor fi rezultate la echipă în startul sezonului de primăvară. Ambele propuse de Gigi Neţoiu, omul care speră să revină cît mai curînd la Dinamo ca acţionar.

Cîrţu are voturi
Acţionarii le-au transmis fotbaliştilor că dacă se va ajunge la o schimbare în actualul staff tehnic, condus de Cornel Dinu şi secondat de Cornel Ţălnar, atunci ei vor fi cei ce îşi vor alege antrenorul! "Veţi avea de ales între Cîrţu şi !", a fost mesajul oficialilor. În eventualitatea în care ar fi nevoiţi să voteze între cei doi tehnicieni, Cîrţu, acum, principal, la Mioveni, şi Marin, liber de contract, fotbaliştii ar merge pe mîna primului.

Vor stabilitate
Totuşi, jucătorii roş-albilor susţin că vor face totul ca să nu existe scurtcircuite la echipă, asta şi fiindcă între viitorul care ar putea fi, Cîrţu sau Florin Marin, şi prezent, Dinu şi Ţălnar, aleg ultima variantă. De ce? "Ne-am obişnuit cu amîndoi. Şi apoi, deja au plecat în toamnă doi antrenori, Rednic şi Zenga, iar această instabilitate a făcut doar rău echipei. Nu mai vrem să ajungem la situaţia de a ajunge în vestiar după etapă şi să ne întrebăm: ", au comentat fotbaliştii.

"Noul Ajax"
Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar au de gînd ca în primăvară să promoveze mai mulţi fotbalişti de la Dinamo II (locul 4 în B1). Pe lîngă Liviu Ganea (20 de ani, atacant) şi Muşat (21, fundaş stînga), deja în lotul lărgit al primei formaţii, alţi 5 fotbalişti sînt aşteptaţi să facă pasul către Dinamo (foto, de la stînga la dreapta): Alexe (18 ani, mijlocaş ofensiv), Zie Diabate (18, stoper stînga), Dragalina (20, mijlocaş), Păun (23, atacant) şi Bucşă (19, mijlocaş defensiv). Şi Attoukoura (19 ani, mijlocaş stînga), şi Niţu (20, stoper stînga) sînt în planurile tehnicienilor. "La Dinamo II vrem să facem noul Ajax!", a comentat Florian Walter, finanţatorul echipei.

Fanii au ales: Pekarici lîngă Moţi

Într-un sondaj iniţiat de www.dinamovisti.ro, suporterii îl văd pe Pekarici (68,73 %) lîngă Moţi în primăvară în centrul defensivei. Urmează Diabate (16,86%), Lucian Goian (9,28%) şi Izvoranu (5,12%). Pekarici pierde trei săptămîni, suferind o entorsă la genunchiul drept. În prima rundă, nu va juca nici Moţi, suspendat, de aceea Goian - Izvoranu ar putea forma cuplul de stoperi ai campioanei.

"Gîndeşte-te!"
Dinamoviştii n-au renunţat la ideea achiziţionării stoperului stînga Nikola Vujadinovici (21 de ani, 1,90 de metri), colegul lui Florentin Petre de la ŢSKA Sofia. "Dacă nu vrei acum, mai gîndeşte-te pînă la vară!", i-au transmis românii fotbalistului cu dublă cetăţenie, muntenegreană şi bulgară. Vujadinovici are clauză de reziliere de 250.000 de euro, dar nu ar vrea să părăsească Sofia pentru Bucureşti. Roş-albii nu renunţă însă la el, mai ales că la vară Cosmin Moţi ar putea-o părăsi pe Dinamo pentru un club din Occident.

Ultimele informaţii din cantonament:
- Dinamoviştii au revenit de ieri la antrenamente pentru a pregăti meciul de vineri, din prima etapă a sezonului de primăvară, acasă, cu Ceahlăul (ora 20:30, Kanal D)

- Cristi Borcea a plecat într-o scurtă vacanţă în Austria, ca să se relaxeze după ce a însoţit echipa în ambele stagii din Cipru şi Turcia

- Roş-albii l-au felicitat prin sms-uri pe Claudiu Niculescu, după al doilea gol marcat la Duisburg, cu o execuţie perfectă din lovitură liberă: "Sîntem alături de tine, o să ajungi golgeterul Bundesligii!"

- Cornel Dinu a participat ieri la prînz la "Rally Sprint 2008" la Romexpo. Mister a urmărit jumătate din cursa zilei, iar la final a declarat că n-ar putea conduce în stilul piloţilor de raliu. "Mergeam pe vremuri la asemenea evenimente cu Dan Spătaru, dar nu cred că aş putea derapa în maniera asta, doar dacă m-ar ajuta şoseaua sau viaţa", a zis Dinu.

Mai multe ştiri pe dinamovisti.ro

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (11)
 •  18 Februarie 2008, 11:01

hahahahahahaha ,,noul ajax,, cu totzi tziganii, si rominashii vopsitzi in fotbalisti :))))) al dracu ajax sa v-o trag la muuuue dinamovistilor si la aia care scriu stiri d astea d rahata.

 •  18 Februarie 2008, 10:52

Nu contenesc sa spun ca sunteti cei mai IDIOTI ziaristi dupa ce vati facut de cacao cu sustinerea lui Dragomir sa faca delegarile la arbitri divizionari, acum venuti si spuneti alta ineptie, pai ce conducere de club mai handicapatilor vine la inceput de retur sa spuna ca va schimba conducere tehnica a echipei acesta fiind egala cu sinuciderea pentru orice fotabalist, dar se vede clar ca sunteti niste lingai parsivi si fara caracter , pupti fundul ciobanului zilnic ,

 •  18 Februarie 2008, 09:19

Daca se joaca pa corecte noi nu batem MIOVENIUL si e normal sa vina CARTU e un antrenor BETON are stil italian ,tactica si e de viitor noi daca ne aruncam in fata ca orbetii gen ANDO no sa facem nimic niciodata o sa jucam frumos dar fara rezultate ITALIENIII sant de urmat astia pornesc de la APARARE SI DEZVOLTA si asa au luat un mondial si mai si MILANUL NOI TOTI IN ATAC TOTI IN APARARE

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close