FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

SONDAJ Revenirea în Ghencea nu face valuri în tribune » Foarte mulţi stelişti suspină după Arena Naţională

Coregrafie a steliștilor pe Arena Națională
Coregrafie a steliștilor pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 21:02

Site-ul GSP.ro a lansat ieri o provocare în rîndul suporterilor Stelei, imediat după vestea că echipa a revenit oficial în Ghencea după aproape un an de absenţă.

"Vă era dor de Ghencea sau mai bine e pe Arena Naţională?" a fost întrebarea din sondajul GSP la care au fost invitaţi să participe steliştii. Pînă în această seară se strînseseră peste 2.400 de voturi şi cele mai multe dintre ele sînt pro Ghencea.

Însă rezultatele sînt surpinzător de echilibrate. Sînt destul de mulţi stelişti care consideră că echipa ar trebui să revină şi să-şi dispute meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională de îndată ce va fi posibil, după finala Europa League. De aceeaşi părere este şi finanţatorul echpei. "Eu vreau tot pe Naţional Arena şi am văzut în sondaj că vreo 46 la sută din suporteri ar vrea la fel. E bine, mă bucură asta", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show de pe DigiSport.

Rezultate pînă la această oră:
SONDAJ GSP Pentru Steaua e mai bine pe Ghencea sau pe Naţional Arena?
Pe Ghencea 55% (1345 de voturi)
Pe Naţional Arena 45% (1057 de voturi)

Ce zic suporterii pe GSP.ro:
Mesaje PRO Ghencea:

Larr: "desi stau la doi pasi de "23", intotdeauna am preferat Ghencea. Poate sunt eu mai taran, dar imi place sa stau in picioare sa strig cat pot de tare, sa-mi sustin echipa, sa port ce steag/banner vreau eu, sa strig ce vreau fara sa ma trezesc cu jandarmu langa mine sa-mi zica sa stau jos sa ma uit la meci ca la teatru. Prefer 30 de mii de suporteri decat 50 de mii de mancatori de seminte. O sa ziceti ca prefer primitivismul civilizatiei insa nu cred ca vreunul dintre voi considera ca atmosfera la un meci pe Emirates Stadium e mai frumoasa ca pe Ali Sami Yen"

Paul301078: "ghencea este casa noastra,nicaieri nu te poti simti ca pe stadionul acela,iti da o doza de incredere si totodata de speranta la fiecare meci ca totul se va termina cu bine. arena nationala nu este stadionul nostru si nu va fi niciodata,nu suntem acasa .dupa ce a jucat dinamo acolo eu nu mai calc pe acolo.parem niste fraieri si rad toti de noi.problema este ca pe ghencea nu o sa vina atata lume ca pe arena pentru ca sunt spectatori de conjuctura.cat despre gigi se plange ca este chiria mare pe ghencea,el sa ridice echipa si dupa aceea sa se gandeasca la profit .la urma urmei este un om de afaceri si tot ce vrea este sa scoata bani,dar eu nu vreau sa vanda sufletul stelei."

Vladutz13: "Dificil de zis, pe National Arena pentru meciurile mari, ca intra de 2,3 ori mai multi oameni!! Dar pentru galerie e clar mai frumos in peluza in Ghencea, se poate sta in picioare, canta, dansa.... pe National, e abrupt, ingust.... arena de 5 stele, mda!! Daca chiar era inchis, incalzit, cu parcarile gata sau cu acces la metrou, da, era Nationalul.... dar nu are nimic din astea, daca tot mor de frig in decembrie si stau cu caciula in cap, pot sta si in Ghencea!!!"

Mesaje PRO Arena Naţională

Submarina: "E diferenta ca dintre cer si pamant...National Arena e un stadion de 5 stele pe cand "Ghencea " e unul vechi si urat...si daca Becali iubeste atat de mult acest club, atunci de ce nu construieste o "casa noua"...sau mai bine sa umbli fugar prin tara...? Uitati-va cati bani anual se duc pentru chirie, dar si achizitii de milioane facute pentru fotbalisti de-a dreptul mediocri etc etc..."

Carol_k: "Pana sa se ridice Stadionul din Ghencea in anii 70 Steaua juca pe Republicii si pe 23 August si nu era nicio nenorocire...Ce atata fandoseala ca in Ghencea e "sufletul Stelei"....Ghencea este in acest moment un teritoriu aflat sub ocupatia mafiei lui Gabriel Oprea si cat timp mai exista aceasta persoana si inca cativa generali la fel de hulpavi niciun investitor nu se va apropia de acest stadion...Becali e patit,a refacut vestiarele scaunele,oficiala,nocturna,tabela si gazonul de vreo 2-3 ori si a fost aruncat afara cu echipa cu tot....Cum sa te simti acasa acolo ?"

Magic7: "Sunt atatea echipe mari care si-au schimbat stadionul, desi acestea aveau o notorietate mai mare decat Ghencea. Ganditi-va la Highbury Park, Olympiastadium, Delle Alpi etc. Mai nou si Barcelona isi va construi un stadion nou, desi Nou Camp are peste 100.000 de locuri. Amintiti-va de Wembley, de Maracana, care au fost demolate, tocmai pentru a asigura spectatorilor conditii din mileniul trei. Merg pe Ghencea de 32 de ani, dar imi doresc ca meciurile Stelei din sezonul viitor sa se joace pe National Arena. Ideal ar fi ca baza sportiva din Ghencea sa fie folosita pentru pregatire"

Click aici pentru a vedea imagini spectaculoase de pe cele două stadioane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
vampirash
vampirash  •  16 Martie 2012, 11:40
Postat de zamfir92 pe 16 Martie 2012, 11:31

Aia care au votat National Arena ori sunt din provincie, ori nici nu stiu in ce culori joaca Steaua. Ce mi-e National Arena, ce mi-e Constanta sau Dr. Constantin Radulescu?

eu am votat pentru national arena si nu sunt din privincie, stiu foarte bine in ce culori joaca steaua, iar daca tu nu poti sa faci diferenta intre national arena si stadionul din constanta inseamna ca ai probleme grave de vedere...mai bine ai merge la un control oftalmologic...preferati o peluza sud (spre exemplu) care injura, scuipa si mereu sare la bataie (ghencea) sau o peluza sud care incurajeaza echipa si face coregrafii exceptionale (national arena)...

zamfir92
zamfir92  •  16 Martie 2012, 11:31

Aia care au votat National Arena ori sunt din provincie, ori nici nu stiu in ce culori joaca Steaua. Ce mi-e National Arena, ce mi-e Constanta sau Dr. Constantin Radulescu?

ak47_killer
ak47_killer  •  16 Martie 2012, 10:17

steaua e echipa de club nr 1 din rominia este obligatoriu sa aiba stadionul ei popriu adica sa aiba identitate national arena e stadionul rominiei nu al stelei ghencea ar trebui contractat de la armata pe o perioada de timp mult mai indelungata dar jijinhio face numai nazdravanii eu am impresia ca el are un scop si anume sa iasa in presa si pentru asta e dispus sa distruga steaua si tot ce tine de acest club

Vezi toate comentariile (12)
Comentează