FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Sora lui Florin Tănase lucrează pentru Gigi Becali: „Au venit și fotbaliști la mine”

Florin Tănase, încadrat de cele două surori ale sale: Dana (stânga) și Cristina (dreapta) / FOTO facebook.com/dana.tanase.777 +4   FOTO
Florin Tănase, încadrat de cele două surori ale sale: Dana (stânga) și Cristina (dreapta) / FOTO facebook.com/dana.tanase.777

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 22:45 / Actualizat joi, 04 martie 2021 22:45

Cristina Tănase, sora lui Florin Tănase - fotbalistul lui FCSB -, este medic stomatolog în cadrul clinicii patronate de Gigi Becali.

Cristina, specializată în chirurgie dento-alveolară, a dezvăluit că l-a avut pacient inclusiv pe fratele său, căpitanul lui FCSB, dar și pe colegii acestuia.

Cristina, sora lui Florin Tănase, lucrează la clinica lui Gigi Becali: „Urmăresc fiecare meci al fratelui meu”

  • Cristina Tănase / Sursă foto: Capturi @Antena Sport

Au venit aici și fotbaliștii de la FCSB. Sunt campioni, trebuie să le facem zâmbet de campioni. Evident că-l îngrijesc și pe fratele meu, trebuie să am grijă de zâmbetul lui. Și pe domnul Becali l-am îngrjiit. 

Florin ne-a încurajat pe amândouă, atât pe mine, cât și pe sora mea. Tot timpul a fost alături de noi, să ne alegem ce ne dorim ca și specializare și ne-a susținut. Este foarte frumos să fii sora lui. Oriunde merg cu el, fiind căpitanul celei mai bune echipe din România, este admirat, face multe poze. 

Mă uit la fiecare meci al lui. Înainte, mergeam de fiecare dată la partidele sale. Acum, cu această situație, vizionăm la televizor. Suntem cele mai înfocate fane ale lui”, a declarat Cristina pentru AS.ro.

Alimentația sănătoasă ne ajută să slăbim, dar influențează inclusiv sănătatea orală. Alimentația este factorul care determină calitate structurii dentale
Cristina Tănase

Și cealaltă soră a lui Florin Tănase, Dana, este medic stomatolog.

Reportaj GSP la clinica de lux a lui Gigi » Becali spune că multe dintre analize și tratamente le achită din propriul buzunar: „Mi-e milă de oameni"

Unde își avea sediul conducerea echipei de fotbal FCSB, acum funcționează o clinică medicală. Clădirea Arcom, situată în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței, a fost transformată de Gigi Becali într-o clinică luxoasă, unde sunt tratați, în general, bolnavii de cancer. În ultima vreme, Becali a extins clinica. 

Citește mai multe știri de actualitate:

Ruptură în familia lui Claudiu Niculescu » Fiul cel mare al antrenorului: „Nu avem o relație tată-fiu, nu s-a interesat niciodată de nepotul lui!”

Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
polistul68
polistul68  •  05 Martie 2021, 10:30

Cum poti sa spui ca esti profesionist..si sa ai fizicul asta ?

amicu
amicu  •  05 Martie 2021, 09:46

Nu mă interesează știrea, însă uitandu-mă la poza asta, va întreb, asa arata un jucător de fotbal care se crede profesionist? Păi am văzut și aseară la Man. S-a lovit de Barella de parcă intrase trenul in el. Păi sfrijitul asta nu are nicio șansă să facă fotbal profesionist. Liga 1 nu se numește profesionist. Asta este ambiția jucătorului de fotbal român, asta este suficiența, sa ajungi in liga 1. Cu astfel de sfrijiți vreți să revină fotbalul românesc acolo unde a fost???

p____n
p____n  •  05 Martie 2021, 09:40
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 05 Martie 2021, 07:11

Dar TU,pe persoană fizică proastă, la ce ești, băi, campion???? Fata aia a învățat si face CEVA,Becali, așa cum e el face CEVA!!!! TU??? tu ești doar o ***...dacă ar durea prostia tu ai fi sirenă pe mașina Poliției!!!!!Să vă fie RUȘINE și ție și la ailalti proști de pe aici.Auzi acolo"cade la fel de ușor " ????.Niște needucati si nesimțiți de doi bani,care nu au fost in stare în viața lor ,aia mică, mică să producă un leu găurit, dar sunt mari comentaci .....

Pleacă, mă, prostule. Tu ești un Păcală al site-ului. Versiunea fecesebistă a lui Păcală. :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează