FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Mi-am spus rugăciunea înainte de operație. M-am rugat la Dumnezeu să mă trezesc”

Sorin Botiș, în tricoul lui Ferencvaros, Foto: Getty Images
Sorin Botiș, în tricoul lui Ferencvaros, Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 12:14 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 12:52

Sorin Botiș (44 de ani) a fost invitat vineri dimineață la GSP Live. Fostul fundaș din Liga 1, cunoscut pentru activitatea sa la UTA, club unde a și debutat ca junior, a scos la iveală un episod neștiut din cariera sa de fotbalist.

Fostul fundaș a povestit despre o accidentare groaznică suferită la debutul pentru Ferencvaros. Botiș a mai jucat în Ungaria, la echipe precum, Honved, Zalaegerszegi sau Bekescsaba.

Sorin Botiș, despre accidentarea suferită: „Mi-am spus rugăciunea înainte de operație”

„Din păcate, în Ungaria am început cu stângul pentru că am avut o accidentare foarte gravă la primul meci în tricoul maghiarilor. Am avut o lovitură la cap, fractură a osului frontal. Era debutul meu la Ferencvaros, jucam cu Fehervar și la o fază în care adversarul a vrut să devieze mingea pe spate, eu am dat cu capul și m-am ciocnit de el. Nu mi-am pierdut cunoștința, dar în urma reacțiilor colegilor mi-am dat seama că e ceva grav. 

Mi-am spus rugăciunea înainte de operație. M-am rugat la Dumnezeu să mă trezesc. Am stat patru ore în operație. A fost dificil, dar până la urmă am reușit să trec peste”, a spus Sorin Botiș la GSP Live.

Fostul fundaș a adăugat: „Nu a fost o accidentare ușoară. Pe de altă parte, punctul meu forte era lovitura cu capul. Există o poză foarte interesantă, o poză care a fost și premiată, în care un fotograf a prins momentul în care lovitura mea de cap a deformat mingea. A fost fotografia anului! Mă mândesc cu poza respectivă”.

Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Mi-am spus rugăciunea înainte de operație. M-am rugat la Dumnezeu să mă trezesc”
Sorin Botiș, în tricoul lui Ferencvaros. Foto: NS.hu

CV Sorin Botiș

  • S-a născut pe 14 aprilie 1978, la Arad 
  • A făcut junioratul la UTA (1992-1997) 
  • A fost legitimat la: UTA Arad (1997-2001), FC Sheriff Tiraspol (2002-2003), Ferencvaros (2003-2006), Zalaegerszeg (2006-2009), Honved (2009-2012), Bekescsaba (2012-2013) 
  • A câștigat titlul de campion și cupa Ungariei cu Ferencvaros (2004) 
  • A câștigat titlul de campion cu Sheriff Tiraspol (2002)

Citește și:

Discurs incisiv: „Dai milioane ca să ce? Să iei un campionat? Cupele europene contează”

Un jucător al lui Arsenal, înjunghiat într-un supermarket

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează