FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 1-1

Sorin Cârţu a comentat cu umor colaborarea cu Emil Săndoi: "D-asta ne-am luat, ca să facem minuni"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 23:35

Dinamo şi CS U Craiova au terminat la egalitate, 1-1, iar echipa lui Sorin Cârţu este neînvinsă în ultimele patru meciuri.

Tehnicianul este mulţumit de egalul obţinut cu Dinamo şi a declarat că echipa sa a jucat mai bine decît adversarul în prima repriză.

”Un rezultat echitabil. Am facut o primă repriză bună. Meciul s-a jucat la ocazia lui Bawab. La 2-0 era mai greu să fim egalaţi. Repriza a doua a fost slabă, cea mai slabă de cînd sînt la echipă. Am făcut multe greşeli, ne-am precipitat şi nu am avut echilibru la mijlocul terenului din cauza lipsei lui Brandan.

Noi ne dorim puncte, sîntem în deficit mare şi acest rezultat ajută la psihicul jucătorilor”, a declarat Sorin Cârţu pentru LookTV.

Întrebat dacă a venit alături de Emil Săndoi la Craiova să facă minuni, Cârţu a răspuns: "D-asta ne-am luat, ca să facem minuni" :D

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Octombrie 2014, 14:57

Diferenţa faţă de Gane este autoritatea pe care o au Cârţu şi Săndoi. S-au "luat" bine : unul coleric şi miştocar, celălalt calm şi civilizat.Mai lipsea Irimescu, să facă ordine în vestiar...PS : Badea, coleg cu Sorin (la apusul carierei), pleca cu Naţionala de tineret. A încercat o glumiţă . "Sorine, mâine plec la Paris, ce să-ţi aduc de acolo ?" "Vezi că mi-am uitat sacoşa cu echipamentul de la Naţională sub Turnul Eiffel..."

rokko
rokko  •  06 Octombrie 2014, 08:15

Cartu este depasit total.In afara de autobaza nu stie nimic...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Octombrie 2014, 06:40

...in repriza a doua s a intamplat ceva ...nimeni nu mai ataca si nimeni nu se mai apara ....repriza intai a fost perfecta ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close