FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 19:05 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 19:12

Fostul președinte al CS Universității Craiova, Sorin Cârțu (67 de ani) spune că l-ar numi pe Eugen Neagoe (56 de ani) înapoi pe banca oltenilor, după ce o echipă din Arabia Saudită a achitat clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf (47), în valoare de 300.000 de euro, iar tehnicianul își va încheia rapid al doilea mandat în Bănie. 

Laurențiu Reghecampf pleacă de la CS Universitatea Craiova la numai o lună și jumătate de când era instalat, din nou, pe banca „juveților”. El se întoarce în Arabia Saudită, acolo unde este dorit de două echipe. Reghecampf le-a mai pregătit în Arabia Saudită pe Al Hilal și Al Ahli. 

MM Stoica, replică GENIALĂ pentru Marica: „I-am făcut pe mulți să arunce prosopul la viața mea”
FARUL - FCSB
MM Stoica, replică GENIALĂ pentru Marica: „I-am făcut pe mulți să arunce prosopul la viața mea”

Întrebat despre ce antrenor ar numi în locul lui Laurențiu Reghecampf pe banca craiovenilor, Sorin Cârțu, fost jucător legendar al Științei și fost președinte, a spus că l-ar angaja, din nou, pe Eugen Neagoe. 

Eugen Neagoe a fst demis la începutul acestui sezon, după numai două etape scurse din Superliga: victorie în deplasare cu Dinamo, 2-0, și o remiză pe teren propriu cu Oțelul Galați, 0-0. 

Sorin Cârțu l-ar numi pe Eugen Neagoe în locul lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova: „Poate nu mai e ghinionist”

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi, că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru, face cum decide el. Dar vă dați seama că şi el e… Vorbim de plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de această situaţie.

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik. 

Sorin Cârțu, despre clauza de reziliere din contractul lui Laurențiu Reghecampf: „A fost una prietenească”

Fostul președinte de la CS Universitatea Craiova a mai precizat că acea clauză de reziliere, pe care arabii o plătesc pentru a-l „elibera” pe Laurențiu Reghecampf de formația din Bănie, este una reciprocă. Oltenii ar fi urmat să-l despăgubească pe Reghecampf cu aceeași sumă de bani dacă ar fi vrut să renunțe la serviciile lui. 

„Nu sunt o consolare banii. Aşa a fost înţelegerea între ei la reziliere. Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească, pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru”, a mai punctat Sorin Cârțu, pentru sursa citată.

VIDEO. Laurențiu Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de trei ori mai scumpă decât mașina mea. Care e motivul?”

Citește și: 

Fostul jucător de la CS Universitatea Craiova revine în Superliga » A efectuat deja primul antrenament

Gigi Becali surprinde! Ce a declarat după începutul slab al lui Andrea Compagno

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
nick7
nick7  •  19 Septembrie 2023, 16:48

pleaca papura vine reghe, pleaca reghe vine neagoe, pleaca neagoe vine papura, pleaca papura vine neagoe.......odata e bun apoi resapam!!!mai dar altii nu gaseste rotaru asta decat toti ratatii astia din tara?? sunt antrenori straini de mii de ori mai buni decat ce avem noi......daca totusi mergi pe ideea azi il lingi si maine il scuipi adu-l macar pe multescu ca ala ti-a facut fortbalul sampanie in craiova pe care apoi l-a preluat mangia o perioada!!!! dar apropo de....alesanco se gasesc in spania antrenori cu fotbal ofensiv doar sa vrei sa aduci.......

cireasa13
cireasa13  •  18 Septembrie 2023, 22:16

Arabii sunt paraleli cu fenomenul daca apelează la rasuflatii nostri

Ioano13
Ioano13  •  18 Septembrie 2023, 22:06

1. Plecarea lui Reghekampf este un gest lipsit de onoare. Dl Rotaru ar fi trebuit sa pună condiții mai severe la semnarea contractului. Eventual, o suma mult mai mare, apoi descrescătoare după un an. Oricum, plecarea intempestivă a lui Reghe nu este un gest sportiv. Mai degrabă o bișnițăreală. 2.Aducerea lui Neagoe, asa cum sugerează Cârțu, va fi un enorm pas greșit. O grava eroare. Neagoe este printre antrenorii trisori, fără background fotbalistic solid, fără sa fi fost antrenat de vreo somitate( ca Mutu) de la care sa "fure" meserie. Și, în plus, este prizonierul unor stereotipii peisane, ca atitudine, replica și exprimare. Dle Rotaru, aduceți, domnule,un antrenor strain care a confirmat ( gen Bergodi, gen dl care e acum la CFR-scuze, am un lapsus). Atunci, jucătorii dv foarte talentați vor avea rezultate remarcabile. PS. Cred ca dl Cârțu, supărat pe dl Rotaru, îi întinde capcane.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează