FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu, fără milă pentru oltenii lui: „Sunt pierduți complet, blackout”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 10:59 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:05

Fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, s-a arătat extrem de dezamăgit de jucătorii Universității Craiova, după 2-2 cu U Cluj, dar mai ales de cei nou sosiți.

Universitatea Craiova nu se regăsește în acest început de an. După două eșecuri consecutive și o victorie, cu Sepsi, decisă în bună măsură și de arbitrajul lui Istvan Kovacs, oltenii au remizat acasă cu Universitatea Cluj (2-2), în condițiile în care au avut 2-0 pe tabelă, la pauză!

Simona Halep cumpără de la Cosmin Olăroiu » Pentru ce a plătit peste 2 milioane de euro!
INVESTIȚIE
Simona Halep cumpără de la Cosmin Olăroiu » Pentru ce a plătit peste 2 milioane de euro!

Un parcurs de neacceptat pentru fostul președinte al clubului, Sorin Cârțu, dezamăgit inclusiv de transferurile făcute de patronul Mihai Rotaru în această iarnă.

Lui Sorin Cârțu nu-i place nimic din ce a achiziționat patronul Mihai Rotaru

„Erau în teren un macedonean, un hondurian, un georgian și doi bosniaci, Peninsula Balcanică, plus balcanicul nostru de pe bancă (n.r. - Ivaylo Petev). Sunt vreo câțiva jucători la noi care întotdeauna când sunt situații din astea sunt pierduți complet, nu mai ai nicio șansă cu ei, blackout.

Nu mai ai nicio șansă cu ei să mai recuperezi, omul se comportă tot în același fel. Este inadmisibil ca în minutul 87, când e o lovitură liberă de pe partea stângă în direcția de atac, acolo se adună toți jucătorii în careu.

Știi cine bate lovitura aia? Un jucător care a venit de trei sau patru zile la echipa asta, bosniacul ăla (n.r. - Zvonimir Kozulj). Fazele fixe pe care le lucrezi la antrenamente le lucrezi și în baza unor scheme, tactici. 

Bați tu de aici, ridic o mână, două, patru degete și atunci tu ataci scurtul. Ăsta vine de pe bancă, e clar că nu putea fi băgat în nu știu ce scheme de fază fixă. La o fază în care poți să rupi echilibrul jocului, altă lume câștigă că e un corner bătut smecherește, câștigă dintr-o lovitură liberă.

Cum să bată ăsta, chiar atât de aiuriți?! Eu recunosc și spun că tot ce s-a adus aici nu îmi place niciunul. Nu spun că are valoare sau nu are valoare, eu nu comentez e bun sau nu e bun”, a comentat Sorin Cârțu, citat de fanatik.ro.

Patronul Mihai Rotaru a achiziționat în această iarnă patru jucători. Toți străini. Este vorba despre Pyry Soiri, Denil Maldonado, Zvonimir Kozulj și Anzor Mekvabishvili. Niciunul n-a confirmat, deocamdată.

Sorin Cârțu consideră că Ivaylo Petev nu a adus nimic nou la Universitatea Craiova

Totodată, Sorinaccio susține că fața Universității nu s-a schimbat cu nimic, comparativ cu prima parte a campionatului: „Este un antrenor care a venit de două luni și jumătate pe aici, un antrenor își pune amprenta pe ceva și după o lună. 

Dar la două luni și jumătate nu văd nimic. Dacă voi îmi spuneți ceva caracteristic pentru echipa Universitatea, care are la momentul ăsta ceva față de ceea ce a fost la Neagoe, la Reghecampf. Nu văd nimic, ba din contră. Văd două performanțe super negative, nu există să am 2-0 la pauză și să fac 2-2.

Cu cine? Nu am făcut cu FCSB, nu am făcut cu CFR, nu am făcut cu Rapid. Am făcut cu Poli Iași de la retrogradare, cu U Cluj. Când ți se întâmplă o dată este greșeală, când ți se întâmplă a doua oară este prostie, iar a treia oară e idioțenie. Astea sunt părerile mele”.

VIDEO. U Craiova s-a reunit după vacanță! Nicușor Bancu: „Nu vreau să mai vorbesc de titlul, nu am avut evoluții constante”

Mai puteți citi:

Construcția de 25 de milioane de euro din Capitală va fi reluată: „Avem banii!” + Alte două proiecte anunțate pentru 2024

Concluziile lui Gigi Becali, imediat după FCSB - Sepsi: „Nu se ridică la valoarea pe care o așteptam” + „Știți de ce prefer să îi dau afară?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  12 Februarie 2024, 15:29

CSU, o echipa de "chilipiruri" fotbalistice. Cartu stelist? ...Mai mult decat o gluma... Sorin, cu toate ca a avut oferte, ca fotbalist, nu s-a dus nici la Steaua, nici la Dinamo. Intr-adevar, greseste cand critica fotbalistii, pentru ca o face degeaba. Unde vede el fotbalisti la CSU? Acolo sunt doar jucatori de fotbal. Fotbalisti au fost cei cu care el, Sorin Cartu, a castigat ultimul campionat...

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  12 Februarie 2024, 12:54

Craiova este un fief stelisto/fecesebist. Peste 80% dintre olteni sunt stelisti / fecesebisti. Craiova Naxima a fost o intamplare apoi a devenit un moft. Sorin Cartu a declarat ca el a fost stelist , apoi datorita conjucturii a jucat la Craiova. Craiova este fieful nostru stelist / fecesebist . Ambele Craiove fac jocul nostru. Noi iubim Craiova și viceversa. In acest sezon avem 12 puncte cu Craiovele . Cat de vasal poti fi ? Urata natie de olteni.

parachioara5
parachioara5  •  12 Februarie 2024, 12:45

Cartu nu tine cu fotbalul craiovean ...el nu i critica pe gino burleanu si hategan ...critica jucatorii si antrenorul...nu i bun de nimik ...ce nu vede aranjamentele care se fac ?...asa nu ajuti fotbalul craiovean ...nu putem sa ne luptam cu mafia bucuresteana ...U Cj a fost revitalizata la pauza de gino burleanu si hategan ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează