FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Abia retras din fotbal, Sorin Cârțu iese la atac: „Asta fac jucătorii Craiovei!”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 21:30 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 22:33

Sorin Cârțu (67 de ani), ex-președinte la Universitatea Craiova, spune că a plecat de la clubul oltean „pentru a nu-i mai acoperi” pe fotbaliști, pe care-i descrie drept „niște răsfățați”.

Pe 16 iunie, Sorin Cârțu și-a anunțat plecarea din funcția de președinte la CSU Craiova și, totodată, retragerea din fotbal.

Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB
FCSB
Gigi Becali îl sfidează pe Răzvan Burleanu: „Pierd 0-3, mă depunctează și merg la TAS!” » Plan riscant pus la cale de FCSB

Astăzi, într-o intervenție telefonică la „Fotbal Club”, pe DigiSport, Cârțu a pus „tunurile” pe fotbaliștii români, în special cei care au reprezentat România la Campionatul European U21.

La 12 zile de la retragerea din fotbal, Sorin Cârțu dezvăluie: „Niște răsfățați! Încep să se plângă la patron”

„Am senzația că ai plecat de la Craiova ca să nu-i mai acoperi pe toți”, i-a transmis moderatorul Radu Naum.

Cârțu i-a dat dreptate: „Bine că ai înțeles. Noi degeaba îi acoperim, sunt niște răsfățați, jucători care întotdeauna când simt greul încep să se plângă la patron. Patronii văd în ei interesul financiar și încep să iasă să dea în antrenor”.

„Nu există niciun intermediar între jucător și patron, nu contează că vorbim despre președinte sau director sportiv. De aici pleacă tot răsfățul ăsta. Cea mai mare problemă la noi, la români, este lipsa antrenamentului individual”, a completat fostul președinte al Universității.

Referitor la parcursul României la Europeanul U21, în care „tricolorii” au dezamăgit, fiind eliminați în grupe fără gol înscris, Sorin Cârțu a spus:

„E vina selecționerului? Pe cine să aducă? Adu tu alții! Nu ăștia sunt cei pe care îi «dăm» cu 2-3 milioane? Asta este valoarea lor, sunt copleșiți când dau peste adversari cu ștaif”.

Mai multe știri din SuperLigă:

Dinamo, victorie cu locul 8 din Croația!

Universitatea Craiova a învins vicecampioana din Kosovo cu două eurogoluri

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (33)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  01 Iulie 2023, 15:13
Postat de dandana pe 30 Iunie 2023, 17:31

Man nu vezi ca este ra. Tat cu R mare. De ce sa te complici cu așa ceva. Este ciudat ca păcatele lui Rotaru iasă la iveală, și acest om mizerabil fin fotbal vrea sa câștige banii fără sa aducă bani de acasă. Cred ca după plecarea lui Cîrțu iese tot *** la iveală. Eu eram convins căci Cîrțu era marionetă, și că defapt asta are în club neamuri și prieteni. De asta clubul ăsta în veci nu va fi niciodată campioană. Cat despre acest băiat, este fata lui junior. Ce ai cu el, Lasă-l să se simtă bine în pielea lui.

Cum sa il las bre pe Pinocchio? De mic copil nu mi-au placut mincinosii iar scubita trebuie pus la punct.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  30 Iunie 2023, 19:50
Postat de kubyx pe 29 Iunie 2023, 19:22

LeFtereee sa vii la meci in noimbrie! Mogosoaia cs Stiinta! Sa nu te dai “lovit” ca nu ai cascaval

Doar la meciul cu noi ajungi si tu pe stadion?

dandana
dandana  •  30 Iunie 2023, 17:33
Postat de kubyx pe 29 Iunie 2023, 18:35

***, ai vazut cand E meciul mogosoaiei cu Stiinta? Da? La inceputul lunii noiembrie! ***!

A răsărit fetițele lui Junior? Băi dar iubit este urâtul asta, dar ce nu face omul pentru bani. Sa vvurca bani ca nu te interesează ce este la fundul tău. Hahaha...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează