FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu îi avertizează pe jucătorii de la Universitatea Craiova: „Dacă se mai întâmplă, e idioțenie!”

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 12:25 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 12:42

Fost președinte la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu a avut un discurs dur după ultimele rezultate înregistrate de olteni.

CSU Craiova se află într-o criză de formă. Are o singură victorie în ultimele 8 etape, în care a mai înregistrat 4 egaluri și 3 înfrângeri, iar Sorin Cârțu critică prestația oltenilor, în special în meciurile cu Poli Iași și U Cluj, când oltenii au avut 2-0 și au terminat 2-2, și avertizează înainte de meciul cu FC Voluntari (26 februarie, ora 20:00.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Sorin Cârțu, dur cu Universitatea Craiova

„Prima dată a fost cu Iaşiul, a fost greşeală. A doua oară a fost cu Clujul, a fost prostie. Bă, dacă ţi se întâmplă a treia oară e idioţenie. Ştii cum e, idioţenia e maximul prostiei!

Indiferent cu cine se mai întâmplă, e idioţenie! Am făcut de două ori 2-2 de la 2-0, în deplasare. Ăsta e un lucru îmbucurător. Eram într-un dezavantaj, asta te marchează…

Iar la meciurile cu UTA Arad şi cu Botoşani a fost 2-0 nemeritat. Că nu ne-a dominat adversarul. Dar am trecut peste acest impediment, am refăcut handicapul şi am terminat cu un rezultat pozitiv. E bine”, a spus Sorin Cârțu la Fanatik.

Mihai Rotaru, exasperat de jocul Craiovei

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a criticat jocul echipei sale care în ultimele 5 partide.

„Acum cinci etape mă întrebați de titlu. Au fost de coșmar (n.r. – ultimele meciuri). Dintr-o dată, echipa nu mai este bună. Asta este filosofia mea. O să mă bat pentru ca Universitatea Craiova să fie readusă înapoi pe șină. Unii jucători nu sunt în formă bună. Nu înseamnă că trebuie să lăsăm capul în jos, trebuie să ieșim la bătaie.

Știința nu moare. Va reînvia. Trebuie să ajutăm să aducem Știința sus. Cei care sunt lângă Știința trebuie să iasă și să ia atitudine. Sunt în cea mai proastă pasă din ultima perioadă, dar nu este un alibi. E totuși frustrant!”, a declarat Mihai Rotaru,

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Laszlo Balint, fost antrenor la CSU Craiova, despre problemele oltenilor: „Din păcate, cred că la Craiova există o zonă de confort”

Citește și:

Totul a ieșit la lumină » Salariile de la CFR Cluj s-au prăbușit în doi ani

S-a terminat ședința de 3 ore de la Universitatea Craiova » Anunțul lui Rotaru: „Momentul ZERO pentru echipă!”
CSU Craiova
S-a terminat ședința de 3 ore de la Universitatea Craiova » Anunțul lui Rotaru: „Momentul ZERO pentru echipă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  24 Februarie 2024, 09:31

*** este de mulți ani domnule Cîrțu. Inclusiv perioada în care erai președinte, și în loc să-l înveți unde este problema aduceați an de an apărători. Ai uitat vorba ca cea mai buna apărare este atacul? Ați uitat ca mijlocul face o mare parte din apărare, ca nu trebuie sa ajungă mingea în spate deloc. Dar la Craiova mingea în spate este meniul zilei. Ești la fel de vinovat pentru ce se întâmplă, ești la fel de vinovat că stăteai sa te umilească acest patron, și te ținea doar de formă pe acolo. Cel mai vinovat este rotaru, apoi acest antrenor care face echipa harcea parcea ca așa vrea el. Și apoi jucători, ca de asta avem cu asta ne batem. Crezi ca este în regula sa aduci 4-5 jucători și să nu joace niciunul. Iar când joacă fac mari greșeli. Astea sunt mutările lui Rotaru, sa destabilizeze de tot echipa asta. Și asa era vai de capul ei ca nu își revine nici cu pastile dacă nu se schimbă ceva în conducere. Dar cât va fi acest patron nu vom avea conducere, și o sa fie un haos total. Iubesc această echipă, dar mi se pare ca acest patron pana sa plece o va distruge. Ca na... Nu de patroni din ăștia are Craiova parte? Dați vina pe patron, certați patronul ca avea buget de 15 milioane. Și nu luam și noi un jucător doi pe an talentați. Îl lăsăm pe Becali sa ia tot, și aici realizez că au și ăștia dreptate care spun ca stăm capră la fcsb. Chiar se întâmplă asta, și Craiova înafară de 2-3 jucători nu este de play of anul ăsta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează