FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Sorin Cîrţu: "Ginerele este talismanul meu!"

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Cei din conducerea gorjenilor s-au gîndit la o strategie pentru a-i motiva pe elevii lui Sorin Cîrţu în ultimele etape. „Jucătorii au posibilitatea să se bată pentru acest obiectiv şi sînt şi răsplătiţi mai mult decît poate se aşteptau pentru punctele astea. Ştiu ei foarte bine care este pachetul. Sînt banii jos, apleacă-te şi ia-i!Totul se face cu mari sacrificii atît în teren, cît şi în afara lui”, este mesajul lui Sorin Cîrţu.

Tehnicianul pandurilor a dezvăluit care este secretul victoriei cu Braşovul, scor 1-0. "Ginerele este talismanul meu norocos! Dar şi cuscrul. Din păcare, nu pot să-i iau cu mine în deplasări fiindcă au şi ei familie. Şi cum să-mi iau ginerele, ce să fac, să-mi neglijeze fata?!”,  spus "Sorinaccio".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
 •  28 Aprilie 2010, 00:07

astia care comentati de el, ati putea sa i-o su,jeti si lui si mie si la toti cei care tin cu pandurii, poate asa nu o sa mai puteti comenta.

 •  27 Aprilie 2010, 22:31

cred ca nu mai esti sanatos la cap

negoro
negoro  •  27 Aprilie 2010, 17:48

Vai de capul tau Cîrţule... Ai ajuns mascariciul Ligii I....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează