FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII, LUNI 21:45 ANTENA 1

Sorin Cîrţu: "Putem produce surpriza în Giuleşti şi să cîştigăm cu Rapid!"

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Sorin Cîrţu crede că poate produce surpriza în meciul pe care echipa sa îl joacă luni seară în compania Rapidului cu începere de la 21:45. Meciul din Giuleşti este decisiv pentru ca echipa gorjeană să evolueze în prima ligă şi în sezonul următor.

- Domnule Cîrţu vine meciul anului pentru Pandurii, în Giuleşti?
- Cred că putem face multe noi, Pandurii a arătat că poate face surprize, şi plăcute, dar şi neplăcute. Pandurii poate face chiar o surpriză în Giuleşti. Am făcut atîtea de-a lungul timpului, dar acum sîntem pe panta aceea în care nu am legat prea multe meciuri bune. Dacă le-am fi legat am fi avut şi victorii şi am fi fost în faţă cum am fost atunci cînd le-am legat, la începutul sezonului cînd am fost pe locul trei.

- Cum va fi pentru dumneavoastră, dar şi pentru echipă meciul din Giuleşti?
- E greu de jucat pe Giuleşti, e cel mai greu pentru că este un stadion special. Rapid are 50 la sută din meci datorită presiunii publicului şi conduce aproape mereu datorită suporterilor şi a presiunii pe care o face asupra tuturor, a adversarilor sau a arbitrilor, plus îndemnul pe care îl dau jucătorilor. O situaţie din aceasta te îmbărbătează cînd auzi cum te susţin. E o atmosferă frumoasă şi pentru ei, pentru rapidişti, şi te ajută în exprimare. Este cea mai apăsătoare atmosferă, sînt şi tribunele aproape de teren, acustica e bună şi creează impresia că e plin şi dacă sînt doar cîteva mii de suporteri.

- Sînteţi dejamăgit de ceva?
- Bineîţeles că da! De arbitraje în primul rînd pentru că am avut senzaţia că sîntem tot timpul ciupiţi ca să nu ne îndepărtăm. Părerea mea e că la Târgu Jiu am fost arbitraţi tot timpul la modul că nici să nu luăm bătaie, dar nici să nu batem. Aşa am eu o impresia şi am voie să am o trăire şi aşa am simţit eu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  10 Mai 2010, 01:54

Cum facurati ma voi repede intreviu cu niste declaratii care aparura cu cateva ore inainte sa le dati voi la alt ziar de sport, ala de va face concurenta. Se cheama ca ati copiat nu?

digei
digei  •  09 Mai 2010, 18:57

Gata s-a aranjat ? A venit ordinul de la LPF ? Atunci da,o sa bateti.....Problema e a jucatorilor pe unde or sa scoata camasa cu suporterii,daca te bat Pandurii acasa poti sa te duci la cimitir.

 •  09 Mai 2010, 18:46

Luni seara, si nu duminica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează