FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile lui Gigi Becali din cazinouri: de ce a aruncat cu un scaun în geam + „Mi-a cerut să trec anumiți fotbaliști pe lista neagră”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 11:18 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 11:32

Fost director la cazinouri importante din București, Sorin Constantinescu a fost invitat la GSP LIVE.

Cunoscut în lumea jocurilor de noroc și devenit celebru în ultima perioadă pe internet, Sorin Constantinescu a povestit legăturile dintre oamenii de fotbal și cazinouri.

VIDEO Sorin Constantinescu dezvăluie: „Gigi Becali mi-a cerut să nu las anumiți jucători de la Steaua în cazino”

Acesta a dezvăluit cu Gigi Becali i-a cerut să nu lase anumiți jucători de la formația sa în cazinouri.

„În București, când erau doar 17 cazinouri, erau 32.000 de oameni pe lista neagră. Da, erau foarte mulți din fotbal. 

Am avut solicitări din partea patronilor echipelor de fotbal. Inclusiv Gigi Becali, când erau probleme cu jucătorii de la Steaua, a venit și m-a rugat să nu mai las în cazino pe cutare, cutare și cutare. Și i-am pus pe «blacklist», din respect față de dânsul. 

Acei jucători nu au mai intrat. Bodyguardul le spunea că nu pot intra, că sunt pe lista neagră. Am fost președintele Asociației Cazinourilor din România și am vorbit la cazinouri «Ne-a rugat domnul Becali. Puneți jucătorul pe lista neagră la toate cazinourile». L-am găsit la păcănele în Obor sau la ruletă electronică. Nu se putea abține.

Au mai fost și alți patroni. La Craiova făcuse cineva cazino, George Ilinca. După ce l-a deschis a spus că avea probleme cu jucătorii de la Craiova. Și i-a pus pe lista neagră”, a spus Sorin Constantinescu la GSP LIVE.

VIDEO Povești cu Gigi Becali în cazino: „A dat cu scaunul într-un geam ca să fie exclus, știa că nu se poate abține”

Sorin Constantinescu a vorbit și despre cum se comporta Gigi Becali în cazinouri și ce a făcut acesta pentru a se asigura că nu mai lăsat să intre.

„Am fost sponsor la Steaua, pentru mine FCSB e Steaua. Le dădeam 500.000 de euro pe an. M-a chemat Argăseală și mi-a zis că Gigi Becali vrea 1 milion. Atunci am renunțat la contract. Gigi nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Atunci a avut o revelație. De atunci nu l-am mai văzut în cazinouri.

Îi plăcea să joace. La Blackjack sunt vreo 2.600 de oameni care numără cărți. Gigi Becali nu a ajuns la nivelul ăsta, dar se apropia de nivelul ăsta. Dacă ajungea, cazinourile l-ar fi oprit să joace. 

Gigi era un client diferit. Venea pentru adrenalină, pentru distracție. Nu s-a supărat niciodată că nu a câștigat sume mari. Nu a făcut scandaluri, nu a răsturnat mese. Am citit în presă că a dat cu un scaun în geam pentru a fi pus pe lista neagră. Știa că nu se poate abține. Așa i-ar interzice cazinoul să mai intre. Eu nu am dat niciodată o știre despre clienții mei fără să fi apărut în presă”, a adăugat Constantinescu.

Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r blackjack) era cel mai bun. Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot

- Dumitru Dragomir

Citește și:

Cum se joacă un meci în județeana din Călărași? De la baros la fotbal, cu o vizită prin cimitir! „Sunteți nebuni? Îi luăm tare, îi punem pe calea ferată!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
romeverest
romeverest  •  08 Noiembrie 2022, 18:28

Continuati sa confundati jocul de 21 cu blackjack !! Doar la jocul de 21 nu vezi cartile celorlalti jucatori si de aceea Dragomir afirma ca Becali intuia cartile adversarilor !! La blackjack totul este la vedere in sensul ca poti vedea cartile tuturor participantilor la masa de joc !!

Dino
Dino  •  08 Noiembrie 2022, 17:08

Caterinca ca si caterinca, dar teoretic nu prea ai voie sa-i impui omului ce sa faca in timpul liber. Nu cred ca isi doreste nimeni sa-i fie ingradit accesul undeva doar ca asa vrea "boss". Mai bine le platea sedinte la psiholog, dependenta de jocuri de noroc este la fel de tragica ca si cea de alcool sau droguri. Pe langa tine ii mai distrugi si pe cei de langa tine.

Sharapov
Sharapov  •  08 Noiembrie 2022, 16:24

becali era campion la BLE G *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează